کد خبر : 39554
دیدگاه‌ها برای حمله انتحاری در بندرلنگه/ یک فرما‌نده پلیس به شهادت رسید بسته هستند
تاریخ انتشار : شنبه 28 دسامبر 2024 - 22:13

حمله انتحاری در بندرلنگه/ یک فرما‌نده پلیس به شهادت رسید

حمله انتحاری در بندرلنگه/ یک فرما‌نده پلیس به شهادت رسید

فرماندار بندرلنگه از حمله انتحاری به یکی از فرماندهان پلیس این شهرستا‌ن خبر داد و گفت: متاسفانه در این حادثه یک نفر از مدافعان امنیت کشور به درجه رفیع شهادت نائل آمد و یک نفر دیگه نیز مجروح شده است. به گزارش پایگاه خبری مکران؛ فواد مرادزاده، فرماندار بندرلنگه از حمله انتحاری به یکی از

فرماندار بندرلنگه از حمله انتحاری به یکی از فرماندهان پلیس این شهرستا‌ن خبر داد و گفت: متاسفانه در این حادثه یک نفر از مدافعان امنیت کشور به درجه رفیع شهادت نائل آمد و یک نفر دیگه نیز مجروح شده است.
به گزارش پایگاه خبری مکران؛ فواد مرادزاده، فرماندار بندرلنگه از حمله انتحاری به یکی از فرماندهان پلیس این شهرستا‌ن خبر داد و گفت: متاسفانه در این حادثه یک نفر از مدافعان امنیت کشور به درجه رفیع شهادت نائل آمد و یک نفر دیگه نیز مجروح شده است.
فواد مرادزاده بندرعباس در تشریح این حمله انتحاری به یکی از فرماندهان پلیس این شهرستان اظهار داشت: عصر امروز در جوار یکی از مقرهای پلیس حادثه امنیتی رخ داد.
وی با بیان اینکه بلافاصله مجروحان این حاد‌ثه به بیمارستان منتقل شدند، افزود: متاسفانه با وجود تلاش پزشکان، در این حادثه یک نفر از مدافعان امنیت کشور به درجه رفیع شهادت نائل آمد و یک نفر دیگه نیز مجروح شده است.
فرماندار بندرلنگه با بیان اینکه بعد از این حادثه بلافاصله نیروهای امنیتی در محل حادثه حضور یا‌فتند، تصریح کرد: فرد مهاجم نیز در این حمله انتحاری به هلاکت رسیده است.
‌براساس ‌اطلاعات منابع محلی در این حمله انتحاری، رئیس اطلاعات انتظامی بندرلنگه به شهادت رسیده است.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.