کد خبر : 39856
دیدگاه‌ها برای رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس: ضرورت توسعه اقتصاد دریا محور با ظرفیت سواحل مستعد در هرمزگان بسته هستند
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 9 ژانویه 2025 - 20:40

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس: ضرورت توسعه اقتصاد دریا محور با ظرفیت سواحل مستعد در هرمزگان

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس: ضرورت توسعه اقتصاد دریا محور با ظرفیت سواحل مستعد در هرمزگان

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: استان هرمزگان  با بهره مندی از سواحل مستعد می تواند در موضوع اقتصاد دریا محور پیشرفت بسزایی در این محور داشته باشد. به گزارش پایگاه خبری مکران؛ نود و نهمین نشست شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان با حضور کمیسیون ویژه جهش تولید و نظارت بر اصل ۴۴ مجلس

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: استان هرمزگان  با بهره مندی از سواحل مستعد می تواند در موضوع اقتصاد دریا محور پیشرفت بسزایی در این محور داشته باشد.

به گزارش پایگاه خبری مکران؛ نود و نهمین نشست شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان با حضور کمیسیون ویژه جهش تولید و نظارت بر اصل ۴۴ مجلس در اتاق بازرگانی هرمزگان برگزار شد.

سید شمس‌الدین حسینی در حاشیه این نشست گفت: هرمزگان یکی از استان‌هایی‌ست که به دلیل بهره‌مندی از سواحل مستعد، می‌تواند در حوزه اقتصاد دریا محور پیشران باشد و از استاندار درخواست داریم به این حوزه توجه ویژه داشته باشد، ما هم پیگیری خواهیم داشت تا نقش استانداران استان‌های ساحلی در سیاست‌ها و قانون‌گذاری‌ها برجسته‌تر شود.

وی  افزود: باتوجه‌به این قانون حتی در کمیسیون حمایت از تولید هم‌ظرفیت‌هایی برای تأمین مالی و پرداخت تسهیلات پیش‌بینی شده که می‌توان از آن برای طرح‌های تولیدی و زیربنایی هرمزگان بهره برد.

وی در ادامه با اشاره به اینکه ناترازی موضوعی پیچیده و مرکب است، گفت: این موضوع را می‌توان در دو بخش‌ مختلف بررسی کرد که شامل نظارت بر تخصیص بهینه برای کاهش پیامدهای ناترازی و تجدیدنظر در سیاست‌گذاری‌هاست.

سیده فاطمه حسینی

 

 

 

 

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.