کد خبر : 40908
دیدگاه‌ها برای بنیاد شهید؛ میراث معنوی امام حسین و راه تداوم فرهنگ ایثار بسته هستند
تاریخ انتشار : دوشنبه 10 مارس 2025 - 14:09

بنیاد شهید؛ میراث معنوی امام حسین و راه تداوم فرهنگ ایثار

بنیاد شهید؛ میراث معنوی امام حسین و راه تداوم فرهنگ ایثار

به گزارش پایگاه خبری مکران، جلسه شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت با حضور احمد نفیسی، سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان، عطا ناوکی، مدیر بنیاد شهید و امور ایثارگران هرمزگان و اعضای ستاد ترویج فرهنگ ایثار، در سالن جلسات استانداری هرمزگان برگزار شد. در این نشست، احمد نفیسی به اهمیت استفاده از

به گزارش پایگاه خبری مکران، جلسه شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت با حضور احمد نفیسی، سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان، عطا ناوکی، مدیر بنیاد شهید و امور ایثارگران هرمزگان و اعضای ستاد ترویج فرهنگ ایثار، در سالن جلسات استانداری هرمزگان برگزار شد.

در این نشست، احمد نفیسی به اهمیت استفاده از ابزارهای مناسب در معرفی اندیشه‌های ایثارگری اشاره کرد و اظهار داشت: «فقدان ابزارهای مناسب می‌تواند اندیشه‌ها را پنهان کرده و از رسیدن به اهداف جلوگیری کند.»

وی افزود: واقعه کربلا دارای دو وجه؛ یکی نمایانگر خون و شمشیر و دیگری پیام و ایثار است.

نفیسی همچنین حضرت زینب (سلام‌الله‌علیها) را به عنوان پیام‌آور بزرگ کربلا معرفی کرد و یادآور شد: شیعیان در گذشته از ابزارهای فرهنگی و هنری نظیر شعر برای زنده نگه داشتن این واقعه بهره می‌بردند؛ شاعران در زمان امام صادق علیه‌السلام در روز عاشورا جمع می‌شدند و مرثیه‌های خود را به رشته تحریر درمی‌آوردند.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: «عرب‌ها شعر را به عنوان یک ابزار مدرن و مؤثر در انتقال پیام می‌شناختند؛ به‌گونه‌ای که حتی قرآن را با شعر می‌سنجیدند و پیامبر را از نظر شاعری مورد توجه قرار می‌دادند.».

وی اضافه کرد: اشعار و دعاهایی نظیر زیارت وارث و زیارت عاشورا به عنوان دادنامه تشیع علیه ظلم‌های وارده به این اندیشه به کار می‌رفتند.

عطا ناوکی در ادامه مراسم ضمن گرامیداشت یاد شهدا و تبریک ۲۲ اسفند سالروز تأسیس بنیاد شهید، گفت: «تأسیس بنیاد شهید به دستور حضرت امام (ره) حرکت ارزشمند و معنوی محسوب می‌شود.

وی افزود: این نهاد مقدس برگرفته از مکتب امام حسین (ع) در سال ۶۱ هجری است و ماموریت آن تداوم مسیر و راه حضرت زینب (س) در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت می‌باشد.»

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان هرمزگان همچنین تصریح کرد: «شهادت فوز بزرگی است که حاصل اخلاص، ایمان و ایثار است و تبیین صحیح این فرهنگ در جامعه می‌تواند موجب حیات و بقاء انقلاب شود، شهدای ما این فرهنگ را به خوبی درک کرده بودند.»

ناوکی در پایان خواستار بزرگداشت این روز بزرگ و تجلیل از خانواده‌های معظم شهدا گردید.

این نشست با تأکید بر ضرورت استفاده از ابزارهای به‌روز فرهنگی برای انتقال پیام شهادت و ایثار برگزار شد تا اندیشه‌های نهفته در واقعه کربلا به نسل‌های آینده منتقل گردد و فرهنگ ایثار به شیوه‌ای مستمر ترویج شود.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.