
کشف ۴۸۷۳ کیلوگرم مواد غذایی فاسد در طرح سلامت رمضان هرمزگان
در اجرای طرح سلامت رمضان بیش از ۴هزارو ۸۷۳ کیلوگرم مواد غذایی فاسد و غیربهداشتی تاکنون در هرمزگان کشف و معدوم شده است.
به گزارش پایگاه خبری مکران، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با اعلام این خبر اظهار کرد: در طرح سلامت رمضان تعداد ١٢هزارو ده بازدید توسط بازرسان بهداشت محیط از مراکز تهیه، توزیع و فروش موادغذایی و اماکن عمومی و سامانههای آبرسانی تا کنون انجام شد که دراین راستا ۴هزارو ۸۷۳کیلوگرم مواد غذایی فاسد و غیربهداشتی در استان کشف و معدم شده است.
دکتر یحیی میرزاده بیان کرد: همچنین ۱۹۹ نمونه مواد غذایی که بیشتر نمونه زولبیا و بامیه و آش و حلیم بود به منظور کنترل موادغذایی نمونهبرداری و جهت بررسی به آزمایشگاه غذا و دارو ارسال شد.
دکترمیرزاده اظهار کرد: از تعداد بازدیدهای انجام شده، ۹۴ واحد متخلف به مراجع قضایی معرفی و تعداد ۲۰ واحد متخلف پلمب شده است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: تاکنون ۸۹۴ بازدید از مساجد و حسینیهها و محلهای برگزاری مراسمات مذهبی استان هرمزگان توسط بازرسان بهداشت محیط انجام شده است.
وی افزود: در این طرح که همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان شروع شد، نظارتهای بهداشتی بر فعالیت مراکز تهیه، توزیع و فروش موادغذایی و اماکن عمومی از جمله محلهای تهیه و فروش زولبیا، بامیه، شیرینی سنتی، آش و حلیم، مساجد و اماکن متبرکه، رستورانها، کبابیها و اغذیهفروشیها تشدید شد.
معاون بهداشتی گفت : تعداد ۹هزارو ۱۷۷مورد کلرسنجی و تعداد ۲۵۳ نمونه برداری از آب شرب مصرفی توسط بازرسین بهداشت محیط استان صورت گرفته است .
در خاتمه دکتر میرزاده به انجام ۱۳ هزارو ۱۲۱مورد سنجش مواد غذایی با تجهیزات پرتابل در طرح سلامت تاکنون رمضان اشاره کرد.
اخبار مرتبط
