کد خبر : 41417
دیدگاه‌ها برای واریز اعتبار مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی به حساب دهک های درآمدی اول تا سوم بسته هستند
تاریخ انتشار : پنجشنبه 21 فروردین 1404 - 19:51

واریز اعتبار مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی به حساب دهک های درآمدی اول تا سوم

واریز اعتبار مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی به حساب دهک های درآمدی اول تا سوم

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی و دبیرستاد کالابرگ الکترونیک استان هرمزگان از واریز اعتبار مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی به حساب سرپرستان خانوارهای دهک‌های درآمدی اول تا سوم از امروز خبر داد. به گزارش پایگاه خبری مکران، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی و دبیرستاد کالابرگ الکترونیک استان هرمزگان گفت: خانوارهای دهک های اول تا

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی و دبیرستاد کالابرگ الکترونیک استان هرمزگان از واریز اعتبار مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی به حساب سرپرستان خانوارهای دهک‌های درآمدی اول تا سوم از امروز خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری مکران، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی و دبیرستاد کالابرگ الکترونیک استان هرمزگان گفت: خانوارهای دهک های اول تا سوم می توانند از امروز چهارشنبه ۲۰ فروردین از اعتبار تخصیصی برای خرید کالاهای اساسی خود استفاده کنند.

وی افزود: این طرح با هدف حمایت از معیشت خانوار‌های مشمول و تقویت سبد غذایی آنان اجرا می‌شود. بر این اساس، دهک‌های اول تا سوم به ازای هر نفر ۵۰۰ هزار تومان و دهک‌های چهارم تا هفتم به ازای هر نفر ۳۵۰ هزار تومان اعتبار دریافت خواهند کرد همچنین مشمولین این طرح در استان حدود ۳۹۴ هزار خانوار و حدود یک میلیون و دویست هزار نفر می باشند.

معین وزیری خاطر نشان کرد: مشمولان طرح با استفاده از نرم‌افزار «شما» می‌توانند از مانده حساب و فروشگاه‌های نزدیک به محل سکونت خود مطلع شوند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.