کد خبر : 41929
دیدگاه‌ها برای استاندار هرمزگان: دولت با تمام ظرفیت خسارات بندر شهید رجایی را جبران می‌کند بسته هستند
تاریخ انتشار : دوشنبه 5 می 2025 - 11:35

استاندار هرمزگان: دولت با تمام ظرفیت خسارات بندر شهید رجایی را جبران می‌کند

استاندار هرمزگان: دولت با تمام ظرفیت خسارات بندر شهید رجایی را جبران می‌کند

پس از وقوع آتش‌سوزی گسترده در بندر شهید رجایی، استاندار هرمزگان با تأکید بر حمایت کامل دولت، از بسیج تمامی امکانات برای جبران خسارات و رسیدگی فوری به آسیب‌دیدگان خبر داد. با تلاش بی‌وقفه مسئولان، روند بازسازی با سرعت آغاز شده و امید به احیای سریع این مرکز حیاتی تجاری افزایش یافته است. آشوری ادامه

پس از وقوع آتش‌سوزی گسترده در بندر شهید رجایی، استاندار هرمزگان با تأکید بر حمایت کامل دولت، از بسیج تمامی امکانات برای جبران خسارات و رسیدگی فوری به آسیب‌دیدگان خبر داد. با تلاش بی‌وقفه مسئولان، روند بازسازی با سرعت آغاز شده و امید به احیای سریع این مرکز حیاتی تجاری افزایش یافته است.

آشوری ادامه داد: یکی از اهداف اصلی مدیریت بحران در این حادثه، مهار آتش و نجات جان آسیب‌دیدگان بود. همزمان با وقوع آتش‌سوزی، اقدامات امدادی آغاز شد و تمام فرآیندها به‌صورت ثبت و پایش مستند شد. با توجه به ابعاد گسترده حادثه، بلافاصله حضور میدانی مقامات کشوری از جمله رئیس‌جمهور، وزرای کشور و راه، رئیس سازمان مدیریت بحران، رئیس جمعیت هلال‌احمر و دیگر مسئولان ملی، با اعلام وضعیت اضطراری ملی صورت گرفت. این حادثه در حد یک روستا یا شهر کوچک نبود؛ بلکه مقیاس آن ملی و نیازمند بسیج ظرفیت‌های کشور بود.
استاندار هرمزگان تصریح کرد: در ساعات اولیه، با هماهنگی‌های صورت‌گرفته، تجهیزات استان‌های همجوار به منطقه اعزام شد. نیروهای انتظامی و پلیس راهور مسیرهای مواصلاتی به بندر را برای تسهیل تردد نیروهای امدادی و مصدومان بازگشایی کردند. تمامی بیمارستان‌های استان نیز برای پذیرش مصدومان بسیج شدند. متأسفانه، ۶ نفر از مصدومان جان خود را از دست دادند و آمار کلی مصدومان به ۴۶ نفر رسید.
دکترآشوری با اشاره به روحیه همکاری و همدلی عمومی در پی وقوع این حادثه گفت: در دل این حادثه تلخ، جلوه‌هایی از انسانیت، جوانمردی و غیرت به‌نمایش گذاشته شد. آتش‌نشانان شجاعانه به دل شعله‌ها زدند و در شرایطی وارد عمل شدند که هیچ قطعیتی نسبت به نوع مواد اشتعال‌زا و خطر انفجار ثانویه وجود نداشت.
وی همچنین از تشکیل کمیته‌ای ویژه برای بررسی علل و عوامل حادثه خبر داد و تصریح کرد: این کمیته با شفافیت کامل مراحل بررسی را طی می‌کند و گزارش‌های رسمی در این زمینه ارائه خواهد شد. از طرفی، انسجام و مشارکت عمومی برای جبران خسارات آسیب‌دیدگان از همان شب نخست حادثه شکل گرفت. تماس‌هایی حتی از خارج از کشور برای ارسال تجهیزات و کمک‌های پزشکی داشتیم.

استاندار هرمزگان در پایان خاطرنشان کرد: همه دستگاه‌ها از قوای سه‌گانه، نمایندگان مجلس، و نهادهای اجرایی در کنار مردم، در کنترل و مدیریت این حادثه سهم داشته‌اند. امیدواریم نتایج نهایی بررسی‌ها و جبران خسارات، موجب آرامش خانواده‌های جان‌باختگان و آسیب‌دیدگان شود.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.