معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان خبر داد:
تامین و توزیع دارو و شیرخشک در استان طبق روال قبل ادامه دارد

دکتر علی حیرانی سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: مشکلی برای تامین و توزیع داروهای مورد نیاز بیماران استان نداریم و تمام سعی خود را جهت ارائه بهتر خدمات به کار گرفته ایم تا این خدمات به طور عادی و طبق روال قبل در سطح استان ارائه شود. به گزارش پایگاه
دکتر علی حیرانی سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: مشکلی برای تامین و توزیع داروهای مورد نیاز بیماران استان نداریم و تمام سعی خود را جهت ارائه بهتر خدمات به کار گرفته ایم تا این خدمات به طور عادی و طبق روال قبل در سطح استان ارائه شود.
به گزارش پایگاه خبری مکران؛ وی افزود: وضعیت کمبود دارویی به طور مستمر رصد می شود و بازدیدهای میدانی از داروخانه ها، شرکت های توزیع و بیمارستانها در حال انجام است و با پیگیریهای مداوم اقلام دارویی در حال تامین و توزیع می باشد.
دکتر حیرانی گفت: توزیع شیرخشک در داروخانه ها طبق سهمیه در حال انجام است.
سرپرست معاونت غذا و دارو در ادامه اضافه کرد: کارشناسان این معاونت در راستای تهیه و توزیع به موقع اقلام دارویی، شیرخشک و تجهیزات پزشکی بی وقفه در حال فعالیت و اطلاع رسانی هستند. همچنین شهروندان گرامی در صورت مشاهده هر گونه تخلف یا داشتن شکایت می توانند از طریق شماره تلفن های زیر موضوع را اطلاع داده و پیگیری نمایند.
امور دارویی: ۰۷۶۳۱۳۸۲۸۰۳
شیرخشک: ۰۷۶۳۱۳۸۲۸۴۷
کمبود دارویی: ۰۷۶۳۱۳۸۱۱۹۰
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰