کد خبر : 43653
دیدگاه‌ها برای بی‌تفاوتی، حقوق و هویت جامعه را تهدید می‌کند بسته هستند
تاریخ انتشار : پنجشنبه 5 تیر 1404 - 21:16

رسانه‌ها در خط مقدم احیای امر به معروف و نهی از منکر

بی‌تفاوتی، حقوق و هویت جامعه را تهدید می‌کند

بی‌تفاوتی، حقوق و هویت جامعه را تهدید می‌کند
حجت الاسلام والمسلمین دکتر کریمی دبیر این ستاد، با اشاره به فرارسیدن هفته‌ی احیای این فریضه، بر اهمیت گسترش فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر در جامعه تاکید کرد و گفت: امام حسین (ع) راه نجات جامعه خود را در احیای این دو اصل می‌دانستند، چرا که بی‌تفاوتی، حقوق و هویت جامعه را تهدید می‌کند.

به گزارش پایگاه خبری مکران، دبیر ستاد امربه معروف و نهی ازمنکرهرمزگان، نقش رسانه‌ها را در این زمینه خطیر دانست و اظهار داشت: رسانه‌ها با آموزش، آگاهی‌بخشی و اصلاح رفتارهای اجتماعی، نقش بی‌ بدیلی در ترویج این فرهنگ ایفا می‌کنند. نهادینه‌سازی این فریضه بدون حمایت و مشارکت عمومی امکان‌پذیر نیست.
دکتر کریمی، با تاکید بر رویکرد برون‌سازمانی و فرهنگی ستاد، ترویج ارزش‌های دینی و اجتماعی و کاهش بی‌تفاوتی را از جمله اهداف اصلی این مجموعه برشمرد و افزود: اصل هشتم قانون اساسی، وظیفه همگانی‌ کردن امر به معروف و نهی از منکر را یادآور می‌شود و ما در تلاشیم تا این وظیفه را به عموم مردم منتقل کنیم.
حجت الاسلام والمسلمین دکتر کریمی افزود: از تمامی نهادها و مردم استدعا داریم تا با مشارکت فعال و همکاری، در تحقق اهداف این هفته سهیم باشند. دستیابی به جامعه‌ای سالم، عفیف و مومن، تنها با هم‌افزایی و تلاش جمعی میسر خواهد بود.
دبیر ستاد امربه معروف و نهی از منکر هرمزگان، تعامل با نهادهای قضایی و بهره‌گیری از ظرفیت کارگروه‌های تخصصی در حوزه‌های مختلف را از جمله رویکردهای این ستاد اعلام کرد و تصریح نمود: هفت کارگروه فعال در حوزه‌های اقتصادی، فرهنگی، فضای مجازی، اجتماعی و امنیتی، در حال ارائه راهکارهای عملی و اجرایی هستند.

وی مشارکت مردمی را کلید موفقیت در اصلاحات اجتماعی دانست و افزود: حمایت‌های حقوقی ستاد، تاکنون مشکلات متعددی را از طریق سازوکارهای صلح و سازش حل کرده است. این امر، بیانگر نقش پررنگ مردم در این مسیر است.

حجت الاسلام والمسلمین دکتر کریمی در ادامه، اهداف، رویکردها و برنامه‌های هفته پیش رو را تشریح کرد. این برنامه‌ها شامل برپایی گردهمایی آمرین به معروف، برگزاری میز خدمت و دیدار با خانواده‌های شهدای امر به معروف ونهی از منکر، آموزش‌های حضوری و مجازی برای کارکنان و عموم مردم پیگیری مشکلات و آسیب‌های های جامعه توسط مردم نیز از جمله اقدامات مهم این هفته محسوب می شود

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.