انهدام شبکه سازمانیافته فیشینگ و پولشویی در هرمزگان

فرمانده انتظامی استان هرمزگان از شناسایی و انهدام یک باند حرفهای فیشینگ، کلاهبرداری اینترنتی و پولشویی با بیش از ۵۰ شاکی در سطح کشور خبر داد. به گزارش پایگاه خبری مکران، سردار علیاکبر جاویدان در تشریح جزئیات این پرونده اظهار داشت: در پی شکایت تعدادی از شهروندان شهرستان بندرلنگه مبنی بر برداشت غیرمجاز از حسابهای
فرمانده انتظامی استان هرمزگان از شناسایی و انهدام یک باند حرفهای فیشینگ، کلاهبرداری اینترنتی و پولشویی با بیش از ۵۰ شاکی در سطح کشور خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری مکران، سردار علیاکبر جاویدان در تشریح جزئیات این پرونده اظهار داشت: در پی شکایت تعدادی از شهروندان شهرستان بندرلنگه مبنی بر برداشت غیرمجاز از حسابهای بانکی، پروندهای ویژه در دستور کار کارشناسان پلیس فتا قرار گرفت.
وی افزود: بررسیها نشان داد مجرمان با ارسال پیامهایی فریبنده در پیامرسانها، از جمله با عنوان «سبد کالا به شما تعلق گرفت»، قربانیان را به صفحات جعلی هدایت کرده و اطلاعات بانکی آنان را سرقت میکردند. در یکی از موارد، مبلغ ۷۴۰ میلیون ریال از حساب یکی از مالباختگان برداشت و در یک فروشگاه موبایل در استان بوشهر خرج شده بود.
فرمانده انتظامی استان ادامه داد: با رصد دقیق تراکنشها و تحلیلهای اطلاعاتی، یکی از اعضای اصلی این شبکه شناسایی و در عملیاتی هماهنگ دستگیر شد. متهم در بازجوییها اعتراف کرد که عضو یک گروه هکری بوده و وظیفهاش تصفیه حسابهای حاصل از فیشینگ و تأمین کارتهای بانکی برای دور زدن قوانین در حوزه شرطبندیهای سازمانیافته بوده است.
سردار جاویدان خاطرنشان کرد: بررسیهای اولیه نشان داد متهمان علاوه بر برداشت مستقیم از کارتهای بانکی شهروندان در استانهای تهران، کرمانشاه، زنجان، کرمان، آذربایجان شرقی، اصفهان و بوشهر، گردش مالیای معادل ۵۰ میلیارد ریال در حوزه قمار و شرطبندی داشتهاند.
وی همچنین از کشف پروندهای مرتبط با فروش اسناد جعلی کنکور سراسری سال ۱۴۰۱ در لایههای پنهان فعالیت این باند خبر داد که برای پیگیری قانونی به نهادهای آموزشی مربوطه ارجاع شده است.
فرمانده انتظامی استان در پایان با تأکید بر لزوم هوشیاری شهروندان در برابر شگردهای فیشینگ، توصیه کرد: از ورود به لینکهای ناشناس و ارائه اطلاعات بانکی در صفحات مشکوک خودداری کرده و در صورت مشاهده موارد مشکوک، موضوع را از طریق سایت رسمی پلیس فتا به نشانی www.fata.gov.ir یا شماره تماس ۰۹۶۳۸۰ گزارش دهند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰