کد خبر : 46267
دیدگاه‌ها برای بازدید همایون حائری معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی از پروژه خط عبور از دریا در بندر پل بسته هستند
تاریخ انتشار : چهارشنبه 22 اکتبر 2025 - 20:31

بازدید همایون حائری معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی از پروژه خط عبور از دریا در بندر پل

بازدید همایون حائری معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی از پروژه خط عبور از دریا در بندر پل

مهندس همایون حائری معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی به همراهی آقایان احمد مرادی نماینده مجلس ، مهندس آدینه پور مدیر عامل شرکت برق منطقه ای هرمزگان و جمعی از مدیران صنعت آب و برق استان از پروژه خط عبور از دریا در بندر پل بازدید نمود. به گزارش پایگاه خبری مکران؛ پروژه

مهندس همایون حائری معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی به همراهی آقایان احمد مرادی نماینده مجلس ، مهندس آدینه پور مدیر عامل شرکت برق منطقه ای هرمزگان و جمعی از مدیران صنعت آب و برق استان از پروژه خط عبور از دریا در بندر پل بازدید نمود.

به گزارش پایگاه خبری مکران؛ پروژه طراحی ، تولید و جایگزینی هادی موجود خط دومداره ۲۳۰ کیلوولت گذر از دریای قشم به بندرعباس با هادی پر ظرفیت AW/HTACSR برای اولین بار توسط متخصصین ایرانی اجرا شده است.

آقای مهندس آدینه پور مدیر عامل شرکت برق منطقه ای هرمزگان ضمن همراهی معاون وزیر نیرو در این بازدید و ارائه توضیحات فنی ، از اهداف این پروژه عظیم در ارتفاع ۱۴۰ متری از سطح آب دریا سخن گفت و افزود ؛ با افتخار می توان گفت این پروژه از ابتدا تا انتها به دست متخصصان توانمند ایرانی انجام شده است که نقش مهمی در تامین برق پایدار منطقه خواهد داشت .

در ادامه برنامه بازدید معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی ، جلسه ای به منظور همکاری و رفع مشکلات نیروگاه غدیر قشم در محل این نیروگاه برگزار شد.

واحد بخار ۱۶۰ مگاواتی نیروگاه سیکل‌ترکیبی قشم غدیر هرمزگان با سرمایه‌گذاری ۱۸۰ میلیون یورو به شبکه برق کشور متصل و وارد چرخه تولید انرژی الکتریکی شده است و تامین بخشی از تقاضای شبکه سراسری، بهبود پایداری شبکه برق در مناطق جنوبی و مرکزی، افزایش متوسط راندمان نیروگاه‌های حرارتی کشور، صرفه‌جویی در سوخت مصرفی، انتقال دانش فنی و ساخت داخل تجهیزات نیروگاه‌های سیکل‌ترکیبی راندمان بالا، اشتغال‌زایی و استفاده از قابلیت پیمانکاران و مشاوران داخلی نیز از جمله اهداف اجرای پروژه بخار نیروگاه است.

این نیروگاه ظرفیت تولید ۸۰۰۰ مترمکعب آب شیرین از طریق MED در فاز اول احداث و در فاز دوم ۴۸۰۰۰ مترمکعب آب شیرین از طریق RO را خواهد داشت .
پست نیروگاه از نوع GIS با سطح ولتاژی ۲۳۰KW و اتصال به شبکه از نوع حلقوی می‌باشد.

نیروگاه سیکل ترکیبی قشم در منطقه صنعتی کاوه در جزیره زیبای قشم در زمینی به مساحت ۷۵ هکتار احداث شده است. ظرفیت نامی نیروگاه ۵۰۰ مگاوات شامل ۲ واحد گازی هر کدام به ظرفیت ۱۷۰ مگاوات و واحد بخار به ظرفیت ۱۶۰ مگاوات می‌باشد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.