کد خبر : 48557
دیدگاه‌ها برای از سرگیری فعالیت‌های دریایی در بندر جاسک بسته هستند
تاریخ انتشار : یکشنبه 19 آوریل 2026 - 18:50

از سرگیری فعالیت‌های دریایی در بندر جاسک

از سرگیری فعالیت‌های دریایی در بندر جاسک

مدیر بنادر و دریانوردی شهید باهنر و شرق هرمزگان گفت: پس از اتمام عملیات بررسی موانع زیرآبی (ساید اسکن) و دریافت نتایج حاصله مبنی بر امکان تردد ایمن شناورها، فعالیت‌های دریایی در بندر جاسک از سر گرفته شد. به گزارش پایگاه خبری مکران، حمیدرضا محمدحسینی تختی با اشاره به شرایط پیش‌آمده متاثر از جنگ تحمیلی

مدیر بنادر و دریانوردی شهید باهنر و شرق هرمزگان گفت: پس از اتمام عملیات بررسی موانع زیرآبی (ساید اسکن) و دریافت نتایج حاصله مبنی بر امکان تردد ایمن شناورها، فعالیت‌های دریایی در بندر جاسک از سر گرفته شد.
به گزارش پایگاه خبری مکران، حمیدرضا محمدحسینی تختی با اشاره به شرایط پیش‌آمده متاثر از جنگ تحمیلی اخیر اظهار کرد: به‌منظور اطمینان از ایمنی کامل حوضچه و کانال دسترسی بندر جاسک، عملیات بررسی موانع زیرآبی در آبراهه و حوضچه این بندر انجام شد.
محمدحسینی تختی با اشاره به اینکه در جنگ رمضان بارها این بندر مورد حمله آمریکایی-صهیونیستی قرار گرفته است، افزود: در اثر این حملات، تعداد قابل توجهی لنج‌های مردمی و همچنین دو فروند شناور سازمانی متعلق به سازمان بنادر و دریانوردی شامل شناور ناجی ۱۰ و یک فروند یدک کش دچار آسیب‌های جدی شده است.
مدیر بنادر و دریانوردی دریانوردی باهنر و شرق هرمزگان همچنین با تأکید بر پیش‌برد روند فعالیت این بندر مهم در حوزه مکران، عنوان کرد: پس از احصای نتایج حاصل از عملیات بررسی موانع ایجاد شده در آبراهه و حوضچه و اطمینان از تردد ایمن، دستور خروج نخستین شناور در تاریخ ۲۹ فروردین ۱۴۰۵ از بندر جاسک صادر شد.
وی ادامه داد: به سایر شناورها نیز اعلام شده که بندر جاسک آماده پذیرش است.مدیر بنادر و دریانوردی شهید باهنر و شرق هرمزگان در پایان خاطرنشان کرد: برنامه‌ریزی‌های لازم برای ورود و خروج بی‌وقفه سایر شناورها طبق روال معمول در حال انجام است.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.