کد خبر : 48696
دیدگاه‌ها برای ۱۵۴ مددجو در رودان برای اشتغال‌زایی به بانک معرفی شدند بسته هستند
تاریخ انتشار : یکشنبه 3 می 2026 - 18:51

۱۵۴ مددجو در رودان برای اشتغال‌زایی به بانک معرفی شدند

۱۵۴ مددجو در رودان برای اشتغال‌زایی به بانک معرفی شدند
رئیس اداره بهزیستی شهرستان رودان از معرفی ۱۵۴ مددجو برای دریافت تسهیلات اشتغال‌زایی به بانک‌های عامل خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری مکران؛ حمیده بازگشا جاودان رئیس اداره بهزیستی رودان، اظهار کرد: در سال جاری ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای اجرای طرح‌های خوداشتغالی مددجویان این شهرستان اختصاص یافته که بر اساس آن، تمامی ۱۵۴ نفر سهمیه تعیین‌شده پس از تشکیل پرونده به بانک‌های عامل معرفی شده‌اند.

وی افزود: تاکنون ۶۱ نفر از متقاضیان موفق به دریافت تسهیلات و آغاز فعالیت اقتصادی شده‌اند و سایر پرونده‌ها نیز در حال بررسی و پرداخت است.

رئیس اداره بهزیستی رودان با اشاره به تنوع طرح‌های اشتغال‌زایی، تصریح کرد: این طرح‌ها در حوزه‌های خدماتی، صنعتی، کشاورزی و مشاغل خانگی و در مناطق شهری و روستایی اجرا می‌شود.

بازگشا جاودان در پایان ابراز امیدواری کرد با همکاری بانک‌های عامل، روند پرداخت تسهیلات تسریع و زمینه اشتغال پایدار مددجویان بیش از پیش فراهم شود.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.