کد خبر : 49701
تاریخ انتشار : چهارشنبه 26 آگوست 2026 - 9:31

مجمع عمومی انجمن صنفی مطبوعات هرمزگان برگزار شد/ تأکید بر شفافیت، تعامل حداکثری و تشکیل کمیته‌های تخصصی

مجمع عمومی انجمن صنفی مطبوعات هرمزگان برگزار شد/ تأکید بر شفافیت، تعامل حداکثری و تشکیل کمیته‌های تخصصی

مجمع عمومی انجمن صنفی کارفرمایی مطبوعات و رسانه‌های استان هرمزگان در نشستی صمیمانه و با حضور اعضای این تشکل در مجموعه تفریحی‌گردشگری سلطنت‌بانو ندرعباس برگزار شد و در این نشست، علاوه بر ارائه گزارش عملکرد هیئت‌مدیره، گام‌های اجرایی برای تقویت فعالیت‌های صنفی و تشکیل کمیته‌های تخصصی برداشته شد. به گزارش پایگاه خبری مکران _ حمد

مجمع عمومی انجمن صنفی کارفرمایی مطبوعات و رسانه‌های استان هرمزگان در نشستی صمیمانه و با حضور اعضای این تشکل در مجموعه تفریحی‌گردشگری سلطنت‌بانو ندرعباس برگزار شد و در این نشست، علاوه بر ارائه گزارش عملکرد هیئت‌مدیره، گام‌های اجرایی برای تقویت فعالیت‌های صنفی و تشکیل کمیته‌های تخصصی برداشته شد.

به گزارش پایگاه خبری مکران _ حمد نعمتی، رئیس انجمن صنفی کارفرمایی مطبوعات و رسانه‌های هرمزگان در ابتدای این مجمع با اشاره به فعالیت‌های دور جدید هیئت‌مدیره، گزارش مبسوطی از عملکرد ۹ ماهه اخیر ارائه کرد.

وی با تأکید بر اهمیت هم‌افزایی انجمن با نهادهای دولتی و خصوصی، اظهار کرد: برگزاری نشست‌های مستمر هیئت‌مدیره، گسترش تعاملات با ادارات و شرکت‌ها و انعقاد تفاهم‌نامه‌های همکاری مشترک با مجموعه‌هایی نظیر پارک علم و فناوری استان، پلیس فتا و انجمن روابط‌عمومی‌های هرمزگان، از اولویت‌های کاری ما در این مدت بوده است.

وی افزود: حضور در دفاتر روابط‌عمومی دستگاه‌های اجرایی و صنایع استان و تجلیل از فعالان این عرصه نیز با هدف شناخت ظرفیت‌های متقابل و تقویت جایگاه رسانه از دیگر برنامه‌های انجام شده طی این مدت است.

شفافیت؛ اولویت اصلی فعالیت‌های انجمن

سید محمدرضا موسوی، عضو هیئت‌مدیره انجمن نیز در ادامه این نشست به مواضع صریح این تشکل در رویدادهای مهم اشاره کرد و گفت: اتخاذ موضع در شرایط حساس، اعزام خبرنگاران و تصویربرداران به مناطق جنگی از جمله تنگه هرمز و مدرسه شجره طیبه میناب و پوشش رسانه‌ای رویدادهای کلان استانی و ملی، نشان‌دهنده پویایی و هوشیاری انجمن است.

وی با تأکید بر ضرورت شفاف‌سازی در عملکرد هیئت‌مدیره، از راه‌اندازی سایت اختصاصی انجمن خبر داد و افزود: تمامی اخبار مرتبط با انجمن، فراخوان‌ها، مصوبات نشست‌ها و سایر برنامه‌ها به جهت اطلاع‌رسانی دقیق و شفاف به اعضا، در این وب‌سایت بارگذاری خواهد شد.»

تصویب تشکیل ۷ کمیته تخصصی

در بخش دوم این مجمع، هیئت‌مدیره به پرسش‌های اعضا پاسخ داد و در نهایت، موضوع اعلام فراخوان جذب عضو جدید با رأی اکثریت اعضا به تصویب رسید.

همچنین با هدف تخصصی‌سازی فعالیت‌ها، مسئولان «کمیته‌های هفت‌گانه» انجمن شامل کمیته‌های رفاهی، گردشگری، حقوقی، منزلت اجتماعی و … از میان اعضا انتخاب شدند تا روند پیگیری مطالبات صنفی شتاب بیشتری بگیرد.

مقرر شد نشست‌های هم‌اندیشی اعضا از این پس به‌صورت منظم و دوره‌ای برگزار شود.

شایان ذکر است؛ انجمن صنفی کارفرمایی مطبوعات و رسانه‌های هرمزگان با بیش از ۱۲ سال سابقه، هم‌اکنون ۴۵ عضو شامل مدیران نشریات محلی، پایگاه‌های خبری، خبرگزاری‌ها و سرپرستی‌های روزنامه‌های کشوری را تحت پوشش دارد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.