حتی کسانی که نظام را قبول ندارند برای حفظ و اعتبار کشور در انتخابات شرکت کنند
رهبر انقلاب اسلامی در دیدار با هزاران تن از مردم انقلابی قم، ضمن بیان اهمیت انتخابات مجالس شورای اسلامی و خبرگان رهبری، بر ضرورت حضور همه اقشار و گروهها در انتخابات تاکید کرد و درباره ضرورت این حضور متذکر شد: ممکن است کسی بنده را قبول نداشته باشد انتخابات مال رهبری نیست مال ایران اسلامی و جمهوری اسلامی است؛ این موجب تقویت نظام و تأمین ماندگاری آن و باقی ماندن کشور در حصار امنیت کامل و بالا رفتن اعتبار و ابهت ملت است.
به گزارش «تابناک»؛ هزاران تن از مردم حماسه ساز قم به مناسب سالگرد قیام ۱۹ دی قم با حضور با حضور در حسینیه امام خمینی رحمهالله با رهبر انقلاب اسلامی دیدار کردند.
حضرت آیت الله خامنهای در این دیدار بیانات مهمی درباره فضای سیاسی کشور و انتخابات فرمودند که گزیده این بیانات بدین ترتیب است:
– ماجرای ۱۹ دی قم کهنهشدنی نیست. زمینهی انقلاب اسلامی آماده بود و احتیاج داشت به یک کلید راهاندازنده؛ آن کلید را قمیها زدند و با احساس تکلیف بهموقع و درک بههنگام، به دفاع از امام وارد میدان شدند.
– همه در انتخابات شرکت کنند؛ حتی کسانی که نظام را قبول ندارند برای حفظ و اعتبار کشور شرکت کنند؛ ممکن است کسی بنده را قبول نداشته باشد انتخابات مال رهبری نیست مال ایران اسلامی و جمهوری اسلامی است؛ این موجب تقویت نظام و تأمین ماندگاری آن و باقی ماندن کشور در حصار امنیت کامل و بالا رفتن اعتبار و ابهت ملت است.
– مجلس کنونی در مسائل بین المللی مواضع خیلی خوبی می گیرد که مغتنم است؛ این کجا و آن مجلسی کجا که در مقابل دشمنان همان حرف آنها را در چه در قضیه هستهای چه در قضایای گوناگون تکرار می کند؛ یکایک افراد نماینده دخیلند و انسان باید به شکل اطمینان بخشی به نتیجه برسد.
– اگر کسانی که فهرستی را معرفی کردهاند متدین، مؤمن، انقلابی و در راه امام باشند، به حرفشان اعتماد میکنم و رأی میدهم. اگر دیدم به مسائل انقلاب، دین و استقلال کشور خیلی اهمیتی نمیدهند و دلشان دنبال حرف آمریکا و غیرآمریکاست به حرفشان اعتماد نمیکنم.
– امروز: یک جبههی وسیع دشمن در مقابل خودمان داریم؛ از سردمداران رژیم صهیونیستی و دولت آمریکا… تا عوامل تکفیری و داعش. همهی تحلیلهای آنها متوجه این است که چه کنند درخت تناور انقلاب را ریشهکن کنند. همهی همتشان این است که این ماندگاری را از بین ببرند؛ همهی همت ما باید این باشد که ماندگاری انقلاب بماند.
– ماندگاری انقلاب برای دشمن بهتآور و سخت است این کارهای سال٨٨ از ابتکارات جدید آنها علیه انقلاب بود؛ به بهانهی انتخاب یک دولتی که مورد قبول آمریکا نیست، آن اقلیتی را که رأی نیاورده بکشند در خیابان و یک رنگی به آنها بدهند و کمکشان کنند؛ آمدند اینجا هم انجام بدهند و نتوانستند. این، انقلاب رنگی بود؛ کودتای رنگی ناموفق.
– رئیسجمهور امریکا اندکی قبل از آن قضایا نامه دومش را با کلی اظهارات موافقانه با بنده و نظام جمهوری اسلامی نوشته بود. قصد داشتم جواب بدهم. بعد که آن قضایا اتفاق افتاد صریحاً موضعگیری کرد به نفع کسانی که علیه انقلاب و اسلام در خیابانها حاضر شدند. ملت ایران به موقع حرکت کرد و وارد صحنه شد.
– امریکاییها دوره بعد از مذاکرات هستهای را دوره سختگیری بر ایران اسم گذاری کردهاند. ملت،جوانان و مسئولان باید هوشیارانه، آگاهانه، امیدوارانه، با شهامت و توکل به خداوند و تکیه بر نقاط قوت فراوان، در مقابل دشمنی دشمنان بایستند.
– مجلس خبرگان خیلی مهم است. آن روزی که رهبر فعلی در دنیا نباشد یا رهبر نباشد، این مجلس باید رهبر انتخاب کند که کلید حرکت انقلاب دست او (رهبر) است. آیا خبرگان کسی را انتخاب خواهد کرد که در مقابل هجمه دشمن بایستد، به خدا توکل کند، شجاعت نشان دهد و راه امام را ادامه دهد یا کسی را که جور دیگریست؟
– شما وقتی امروز با انقلاب و امام بیعت میکنید، انگار با پیغمبر بیعت کردهاید. وقتی شما تلاش کردید برای ماندگاری انقلاب، انگار با پیغمبر بیعت کردهاید. آنوقت طبق آیهی قرآن، خدا به بیعتکنندگان با پیامبر آرامش خواهد داد. امروز براساس این سکینه و آرامش، انسان میتواند یقین بکند که ملت ایران بر آمریکا و دسیسههای آمریکا قطعاً پیروز خواهد شد.
– مجلس خیلی مهم است. هم از نظر قوانین و ریلگذاری برای حرکت دولتها و هم در مسائل بینالمللی. ملاحظه میکنید مجلس کنونی در مسائل بینالمللی مواضع خوبی میگیرد. این کجا و اینکه مجلسی در مقابل دشمنان بینالمللی حرف آنها را بزند؛ مجلسی که در قضیهی هستهای و … حرف دشمن را تکرار کند. مجلسی مستقل، آزاد، شجاع -همانجوری که مردم شعار میدهند آنجا شعار بدهد و همانطور که مردم میخواهند موضعگیری کند- برای مسائل داخلی و اعتبار بینالمللی خیلی مهم است.
ارسال نظر براي اين مطلب مسدود شده است.