کد خبر : 8562
دیدگاه‌ها برای آزادی چهار گروگان در جنوب کرمان با همت سربازان گمنام امام زمان(عج) بسته هستند
تاریخ انتشار : سه شنبه 22 دی 1394 - 8:16

آزادی چهار گروگان در جنوب کرمان با همت سربازان گمنام امام زمان(عج)

آزادی چهار گروگان در جنوب کرمان با همت سربازان گمنام امام زمان(عج)

آزادی چهار گروگان در جنوب کرمان با همت سربازان گمنام امام زمان(عج) به گزارش مکران ازشرق کشور :دادستان عمومی و انقلاب کرمان گفت: توسط سربازان گمنام امام زمان (عج) یک باند اشرار مسلح در جنوب استان کرمان که فعالیت‌های مجرمانه می‌کرد، منهدم شد. دادخدا سالاری در جمع خبرنگاران اظهار کرد: یک باند اشرار مسلح در

yjc-5214880

آزادی چهار گروگان در جنوب کرمان با همت سربازان گمنام امام زمان(عج)

به گزارش مکران ازشرق کشور :دادستان عمومی و انقلاب کرمان گفت: توسط سربازان گمنام امام زمان (عج) یک باند اشرار مسلح در جنوب استان کرمان که فعالیت‌های مجرمانه می‌کرد، منهدم شد.

دادخدا سالاری در جمع خبرنگاران اظهار کرد: یک باند اشرار مسلح در جنوب استان کرمان اقدام به فعالیت‌های ضد امنیتی و مجرمانه می‌کرد. گروگان‌گیری، اخاذی، تیراندازی غیرمجاز، خرید و فروش مواد مخدر، حمل سلاح غیرمجاز، ایجاد رعب و وحشت میان شهروندان و به هم زدن نظم و امنیت عمومی و سرقت‌های متعدد مسلحانه از جمله فعالیت‌های مجرمانه این باند بود.

دادستان عمومی و انقلاب کرمان ادامه داد: لذا در راستای تامین امنیت استان کرمان ضربه به باند مذکور در دستور کار اداره کل اطلاعات استان کرمان قرار گرفت.

وی تصریح کرد: با عنایت خداوند متعال و اقدامات اطلاعاتی سربازان گمنام امام زمان (عج) محل اختفا و نگهداری چهار نفر که با انگیزه اخاذی توسط یک باند اشرار مسلح به گروگان گرفته شده بودند در ارتفاعات صعب‌العبور فی مابین استان‌های سیستان و بلوچستان و کرمان مورد شناسایی قرار گرفت.

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان کرمان عنوان کرد: در نهایت توسط تیم عملیاتی اداره کل اطلاعات استان کرمان روی باند مذکور اجرای عملیات شد.

وی افزود: در این درگیری مسلحانه که چندین ساعت به‌طول انجامید یکی از اشرار مسلح به هلاکت رسیده و تعداد چهار نفر از گروگان‌ها که دو نفر اهل و ساکن استان خراسان شمالی شهرستان بجنورد و دو نفر دیگر نیز اهل شهرستان ریگان بودند و چندین ماه در گروگان و اسارت اشرار به‌سر می‌بردند از اسارت اشرار مسلح آزاد شدند.

دادستان کرمان اضافه کرد: در پاکسازی منطقه تعداد یک قبضه اسلحه کلاش به‌همراه مهمات، چهار دستگاه موتورسیکلت و امکانات تدارکاتی از باند کشف و ضبط شد.

وی گفت: بر اساس اظهارات گروگان‌ها، اشرار مسلح با آنها برخورد نامناسبی داشته و با اعمالی نظیر تهدید و ارعاب با سلاح، بستن دست و پای گروگان‌ها با زنجیر، جابه‌جا کردن گروگان‌ها در شب‌ها و نگهداری آنها در ارتفاعات صعب‌العبور، ضرب و شتم با قنداق اسلحه، تیراندازی در کنار دست و پای گروگان‌ها و فحاشی و ناسزا با آنها برخورد می‌کردند.

سالاری ادامه داد: آنها طی تماس با خانواده‌های گروگان‌ها تقاضای مبلغ متنوعی وجه نقد در ازای آزادسازی آنان کرده‌اند که بدون پرداخت وجهی گروگان‌ها سالم به کانون گرم خانواده‌هایشان برگشتند.

www.makran.ir

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.