هرمزگان اولین استان در شناسایی واحدهای صنفی فاقد پروانه کسب در کشور
رئیس سازمان صنعت ،معدن وتجارت هرمزگان در نهمین جلسه کمیسیون نظارت بر اصناف شهرستان بندرعباس با توجه به درخواست افزایش نرخ خدمات اتحادیه رستوران داران گفت: با بازرسی ها و بررسی های انجام شده باید حق سرویس از واحدهای صنفی فست فود ها و رستوران داران حذف گردد.
به گزارش مکران از بندرعباس، خلیل قاسمی همچنین خواستار ساماندهی واحدهای صنفی بدون پروانه کسب در استان شد و عنوان کرد: استان هرمزگان به عنوان اولین استان در کشور توانسته است واحدهای صنفی فاقد پروانه را شناسایی کند که به همین منظور واحدهای صنفی باید نسبت به ثبت اطلاعات خود و اخذ پروانه کسب اقدام نمایند.
وی ادامه داد: طبق بررسی های انجام شده از وضعیت واحدهای تصفیه آب در بندرعباس، آبهای تصفیه شده فاقد املاح و نیازمندیهای مفید است و با واحدهایی که اقدام به توزیع نمایند برابر قانون برخورد می گردد.
قاسمی در پایان افزود: در راستای برنامه های اقتصاد مقاومتی یکی از برنامه هایی که به صورت جدی پیگیر آن هستیم، بهره وری تولید و ارتقاء کیفیت سطح آرد و نان استان است .
وی ادامه داد: آموزش نانوایان در جهت کیفیت اصلاح پخت نان در استان با هماهنگی اتحادیه های صنفی در برنامه زمانبندی شده در سال جاری برگزار می گردد.
انتهای پیام/
آزادکویک
ارسال نظر براي اين مطلب مسدود شده است.