جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی شهرستان منوجان با حضور نماینده پنج گنج در منوجان برگزار شد
به گزارش خبرنگار صبح مکران از منوجان، جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی شهرستان منوجان با حضور امام جمعه ، نماینده مردم پنج شهرستان جنوبی ، فرماندار و سرمایه گذاران معین بخش خصوصی (گهر زمین ) و سایر اعضا صبح امروز در محل سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد.
فرماندار منوجان در نشست ستاد اقتصاد مقاومتی شهرستان منوجان عنوان کرد: قبل از تاکید مقام معظم رهبری در بحث اقتصاد مقاومتی در کشور ،طبق دستور استاندار و ایده آن مسئولین شهرستان منوجان بحث مثلث توسعه اقتصادی را در شهرستان دنبال می کردند که جلساتی با سرمایه گذاران برگزار شده است .
حسین صادقی ابراز کرد: دربحث اقتصاد مقاومتی یکی از سیاست گذاری هایی که در این زمینه مد نظر است بررسی الگوی کشت در بخش کشاورزی است.
فرماندار منوجان گفت: تاکنون در این شهرستان چندین نشست اقتصاد مقاومتی با سرمایه گذاران برگزار و کمک خوبی در زمینه برطرف شدن مشکلات سرمایه گذاران شده است.
وی تصریح کرد : اهداف ما در اقتصاد مقاومتی ، پیش بردن اختیارات بر اساس سیاست های دولت است و در بخش خصوصی برآورده کردن نیازهای سرمایه گذاران از وظایف مسئولین شهرستانی است.
صادقی درجمع سرمایه گذاران معین گهر زمین خاطر نشان کرد: ما در راستای برنامه های شما می توانیم در شهرستان برنامه ریزی کنیم.
امام جمعه منوجان در حاشیه این نشست گفت: شغل بیشتر مردم این منطقه کشاورزی است لذا می طلبد که نگاه سرمایه گذاران به این بخش بیشتر مورد توجه قرار گیرد.
حجتالاسلام امین رضوانی از استاندار کرمان بخاطر توجه ویژه ای که به بخش اقتصاد مقاومتی درشهرستان منوجان داشته است تقدیر کرد.
نماینده مردم شهرستانهای کهنوج، رودبار، قلعه گنج، فاریاب و منوجان در مجلس دهم گفت: در پیشرفت اقتصاد مقاومتی همت و تلاش نیاز است .
احمد حمزه درجمع سرمایه گذاران گفت: در بخش کشاورزی طرح های خوبی وجود دارد که می توان روی آنها در زمینه اقتصاد مقاومتی مانور داد و سرمایه گذار با در اختیار داشتن طرح ها و پروژه های آماده بهتر می تواند سرمایه گذاری کند.
ایشان ادامه داد: منوجان در پنج شهرستان به لحاظ نیروی انسانی توسعه یافته است و بیشترین سرمایه سرمایه گذار در این شهرستان استفاده از نیروی انسانی این شهرستان است چرا که سرمایه انسانی تحصیل کرده که نیاز یک سرمایه گذار است در این شهرستان وجود دارد.
وی اشاره به محصولات کشاورزی این شهرستان کرد و گفت: کشاورزی منوجان عمدتا باغداری بوده است که بیشترین محصول این باغات لیمو ترش بود که متاسفانه با دچار شدن این مرکبات به مریضی جاروک جادوگر از بین رفت.
وی افزود: با توجه به بحران آب که یکی از اساسی ترین بحرانها در کشور است و شهرستانهای جنوبی از آن رنج می برند با تجمیع چاه ها شاید بتوان چندین سال دیگر در مصرف آب صرفه جویی کرد.
حمزه تصریح کرد: یکی دیگر از مشکلات اصلی کشور ما در بخش کشاورزی بازاریابی است و اگر در این زمینه سرمایه گذار اندیشه کند کشاورزی برای او سود آور خواهد بود.
معاون مدیر گهر زمین در این نشست گفت: تاکید مقام معظم رهبری در بحث اقتصاد مقاومتی جدی است و تنها یک شعار نیست.
پوریانی افزود: رسیدن به خودکفایی هدف اقتصاد مقاومتی است، و بهبود کیفیت زندگی شخصی افراد را دربر دارد.
وی تشریح کرد: اهدافی که این شرکت (گهرزمین) در زمینه اقتصاد مقاومتی در بحث معادن ایجاد کرده یک تحول بزرگی است که در آینده تحقق پیدا خواهد کرد.
پوریانی سرمایه گذار بخش خصوصی افزود: در شهرستان منوجان برای اجرایی کردن کارها و پیشبرد اهداف در اقتصاد مقاومتی نیاز به تفویض اختیار از ضروریات است که باید به سرمایه گذار داده شود.
وی با اشاره به تشکیل هسته ستاد اولیه اقتصاد مقاومتی در شهرستان خاطر نشان کرد: دستورالعمل هایی در این زمینه برای رو به جلو حرکت کردن کارها نیاز است و مهمترین اصل ، فرهنگ سازی است که باید در دستور کار قرار گیرد .
انتهای پیام /
ارسال نظر براي اين مطلب مسدود شده است.