کد خبر : 33691
دیدگاه‌ها برای دیدار مردمی مدیرکل ارتباطات قوه قضاییه با مردم هرمزگان بسته هستند
تاریخ انتشار : پنجشنبه 13 اردیبهشت 1403 - 20:08

دیدار مردمی مدیرکل ارتباطات قوه قضاییه با مردم هرمزگان

دیدار مردمی مدیرکل ارتباطات قوه قضاییه با مردم هرمزگان

مدیرکل ارتباطات مردمی قوه قضاییه گفت: برای بررسی درخواست‌های مردمی، راه اندازی کارگروه ویژه‌ای در دادگستری هرمزگان در دستورکار است.

مدیرکل ارتباطات مردمی قوه قضاییه گفت: برای بررسی درخواست‌های مردمی، راه اندازی کارگروه ویژه‌ای در دادگستری هرمزگان در دستورکار است.

به گزارش پایگاه خبری مکران، سید علی اصغر رفاهی افزود: در این کارگروه درخواست‌ها جمع بندی و به تهران ارسال می شود.

وی گفت: در صورت نیاز، پرونده افراد متقاضی با حضور اعضای شورای عالی قضایی، معاونان قوه و یا حتی در دیدار با خود رئیس قوه قضائیه بررسی می‌شود.

مدیر کل ارتباطات مردمی قوه قضاییه افزود: برای بررسی موضوعات مهم، پرونده ویژه در تهران تشکیل می‌شود.

سید علی اصغر رفاهی افزود: در شهرستان‌های استان هم معاونان و روسای سازمان با مردم ملاقات و درخواست‌های آنان را پیگیری می کنند.

وی گفت: بیشتر درخواست‌ها اجرای احکام حقوقی، کیفری و تقاضا‌ها شامل عفو، انتقالی و تسریع در رسیدگی پرونده زندانیان بود.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.