کد خبر : 16299
دیدگاه‌ها برای جلسه هماهنگی ستاد اربعین برگزار شد بسته هستند
تاریخ انتشار : پنجشنبه 20 مهر 1396 - 9:44

جلسه هماهنگی ستاد اربعین برگزار شد

جلسه هماهنگی ستاد اربعین برگزار شد

به گزارش مکران اباذر سالاری فرمانده ناحیه بسیج بندرعباس از راه اندازی موکب اربعین در نجف اشرف توسط سپاه ناحیه بندرعباس و ستاد اربعین ادارات خبر داد و گفت:اربعین فرصتی است برای ما تا ارادت خود را نسبت به امام حسین(ع) ابراز کنیم. وی گفت:برای هر مسلمانی لازم است حداقل یک بار اربعین حسینی را

به گزارش مکران اباذر سالاری فرمانده ناحیه بسیج بندرعباس از راه اندازی موکب اربعین در نجف اشرف توسط سپاه ناحیه بندرعباس و ستاد اربعین ادارات خبر داد و گفت:اربعین فرصتی است برای ما تا ارادت خود را نسبت به امام حسین(ع) ابراز کنیم.

وی گفت:برای هر مسلمانی لازم است حداقل یک بار اربعین حسینی را به چشم ببیند و عظمت و معرفت اسلام و مذهب تشیع را مشاهده کند.

سالاری اظهار داشت: مردم عراق نسبت به ایران و مردم آن، دیدگاه مثبتی داشته و همینطور ارادت خاصی نسبت به رهبر انقلاب دارند و در پیاده روی اربعین برای پذیرایی از زائران ایرانی حرم سیدالشهدا با یکدیگر به رقابت می پردازند و تمام دارایی خود را خالصانه برای امام حسین نذر می کنند.

فرمانده سپاه ناحیه بندرعباس افزود اگر فرزندان این مرز و بوم در زمینه های مختلف علمی، اقتصادی و اجتماعی فعالیت می کنند این موقعیت را مرحون خون شهدا و مدافعان حرم هستند و نسبت به پاسداری از آن وظیفه ای بس بزرگ دارند.

لازم به ذکر است در جلسه هماهنگی ستاد اربعین احکام اعضای ستاد اربعین اهدا شد و بیژن شبانکاره به عنوان مدیر اجرایی بسیج ادارات در منطقه ویژه اقتصادی معدنی و فلزی خلیج فارس و صنایع غرب بندرعباس منصوب شد؛ همچنین وی سرپرست تربیت بدنی بسیج اداری و کارگری سپاه ناحیه بندرعباس نیز می باشد.

محمدرضا قنبرپور

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.