رییس سازمان جهادکشاورزی جنوب کرمان با بیان اینکه ۲۷۷ دامپروری برای فعالیت در این منطقه موافقت اصولی دریافت کردند گفت: این موافقت اصولی برای پرورش ۸۰ هزار و ۵۳۰ راس دام صادره شده است.
رییس سازمان جهادکشاورزی جنوب کرمان با بیان اینکه ۲۷۷ دامپروری برای فعالیت در این منطقه موافقت اصولی دریافت کردند گفت: این موافقت اصولی برای پرورش ۸۰ هزار و ۵۳۰ راس دام صادره شده است.
سعید برخوری روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: طی یک سال گذشته پروانه تاسیس برای ۸۲ دامپروری در هفت شهرستان جنوبی توسط سازمان نظام مهندسی کشاورزی صادر شده است.
وی از واگذاری صدور مجوز فعالیتهای موضوع ماده ۱۶ قانون نظام جامع دامپروری کشور (صدور مجوز دامپروی) به سازمان نظام مهندسی کشاورزی جنوب کرمان خبر داد.
« در ماده ۱۶ این قانون آمده است: از تاریخ تصویب این قانون، صدور هرگونه مجوز اعم از موافقت اصولی، پروانه تأسیس و پروانه بهرهبرداری آزمایشگاههای تجزیه خوراک دام، آزمایشگاههای تجزیه شیرخام، میادین دام، مراکز جمع آوری شیر، مراکز تولید مواد ژنتیکی (اسپرم، جنین، تخمک) و آزمایشگاههای مرتبط با تخصصهای موضوع این قانون، بر عهده سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی کشور و بر اساس سیاستها و نظارت وزارت جهاد کشاورزی خواهد بود»
برخوری این تصمیم را در راستای کاهش تصدیگری دولت و واگذاری امور به بخش خصوصی دانست و گفت: با حضور نمایندگان سازمان نظام مهندسی کشاورزی، اداره کل دامپزشکی، معاون بهبود تولیدات دامی، مدیر امور دام و کارشناسان مربوطه، این تصمیم اتخاذ شد.
وی با یادآوری اینکه آزمایشگاه تجزیه خوراک دام، آزمایشگاه تجزیه شیرخام، میادین دام، مراکز جمعآوری شیر و مراکز تولید مواد ژنتیکی از موضوعات ماده ۱۶ قانون نظام جامع دامپروری کشور است،افزود: براساس دستورالعمل ابلاغ شده، این امور به سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی جنوب کرمان واگذار شد.
رییس سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان ادامه داد: همچنین تمامی امور مربوط به سازماندهی و استقرار شبکه تلقیح مصنوعی دام نیز به سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی جنوب کرمان واگذار شد.
رییس سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان هدف اصلی از واگذاری این فعالیتها به بخش خصوصی را ارتقای ضریب نفوذ دانش در واحدهای تولیدی محصولات و فراوردهای دامی، افزایش بهرهوری با استفاده از ظرفیتها و توانمندیهای بخش غیردولتی در راستای تولید محصول سالم و امنیت غذایی پایدار دانست.
وی ادامه داد: ایجاد و تکمیل چرخه مدیریت دانش، بیشترین بهرهگیری از ظرفیتها و توانمندیهای بخش غیردولتی و تسهیل و تسریع در امور سرمایهگذاری، افزایش تولید و افزایش سطح بهرهوری نیز از دیگر اهداف این طرح است.
بیش از ۴۰ هزار راس دام سبک و سنگین در این منطقه هویتبخشی شده است.
ارسال نظر براي اين مطلب مسدود شده است.