دیدگاه‌ها برای استاندار هرمزگان: تا کاهش مشکلات مردم زلزله زده در میدان خواهیم ماند بسته هستند
تاریخ انتشار : یکشنبه 3 جولای 2022 - 20:20

استاندار هرمزگان: تا کاهش مشکلات مردم زلزله زده در میدان خواهیم ماند

استاندار هرمزگان: تا کاهش مشکلات مردم زلزله زده در میدان خواهیم ماند

استاندار هرمزگان: تا کاهش مشکلات مردم زلزله زده در میدان خواهیم ماند کولر و وسایل سرمایشی برای مردم زلزله زده تامین شده است نصب چادرهای بزرگ در حال انجام است به گزارش روابط عمومی استانداری هرمزگان، مهندس مهدی دوستی استاندار هرمزگان در خصوص آخرین اقدامات انجام شده برای مردم زلزله زده غرب هرمزگان گفت: روند

استاندار هرمزگان: تا کاهش مشکلات مردم زلزله زده در میدان خواهیم ماند

کولر و وسایل سرمایشی برای مردم زلزله زده تامین شده است

نصب چادرهای بزرگ در حال انجام است

به گزارش روابط عمومی استانداری هرمزگان، مهندس مهدی دوستی استاندار هرمزگان در خصوص آخرین اقدامات انجام شده برای مردم زلزله زده غرب هرمزگان گفت: روند امداد رسانی توسط تمام دستگاه‌های متولی ادامه دارد این روند از ساعت ۲ بامداد روز گذشته که شاهد زلزله بودیم شده آغاز شد و خوشبختانه تمامی افراد در میدان هستند تا بتوانیم گوشه‌ای از مشکلات مردم را کم کنیم.

استاندار هرمزگان گفت: شب گذشته نصب کولر برای چادرها پیگیری شد که بتوانیم دما را برای افراد درگیر زلزله پایین‌تر بیاوریم و این روند ادامه خواهد داشت تا مردم بتوانند وضعیت را بهتر تحمل کنند.

وی با اشاره به اینکه چادر تقریبا بزرگی آماده شده است گفت: شاید لازم باشد با این شرایط گرما برای چادرها در زمان ظهر دو کولر داده شود و اگر مقدار فعلی جوابگو نباشد کولرهایی از مدارس و سالن‌های ورزشی آماده خواهیم کرد و به این منطقه ارسال می‌کنیم.

مهندس دوستی گفت: تمامی ارگان های دولتی، خیرین و مردم شریف برای بحث کمک رسانی همکاری لازم را دارند، اصل بر این است که به این چند ساعت اکتفا نکنیم و به کمک رسانی هایمان ادامه دهیم و حداقل ۲ یا ۳ هفته ای پیگیری حل مشکلات مردم باشیم.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.