توسعه سواحل مکران تا سال ۱۴۰۵ محقق می شود
دبیر شورایعالی توسعه سواحل مکران:
توسعه سواحل مکران تا سال ۱۴۰۵ محقق می شود
دبیر شورایعالی توسعه سواحل مکران گفت: سواحل مکران با عزم جدی دولت، و همراهی مردم و تعریف یک برنامه توسعهای ۵ ساله تا سال ۱۴۰۵ به توسعه خواهد رسید.
به گزارش مکران به نقل ازروایط عمومی استانداری؛حسین دهقان روز یکشنبه در شورای اداری سیستان و بلوچستان که در فرمانداری چابهار برگزار شد، اظهارداشت: با توجه به سرمایه گذاری و استفاده از ظرفیتهای بی بدلیل اقتصادی، تجاری و گردشگری، طبیعت، موقعیت جغرافیایی، نقش لجستیکی که سواحل مکران دارد، می توان در زمان کوتاهی تمام مشکلات را مرتفع و توسعه پایدار این استان را شاهد باشیم و نه تنها مردم این استان بلکه مردم استانهای همجوار کرمان و خراسان جنوبی نیز بهره مند شوند.
وی افزود: توسعه تمام عیار در سواحل مکران مد نظر است و عزم دولت در این زمینه جدی است و برای حل مشکلات پیش رو در حال تلاش هستیم برای همین منظور مسوولان بایدکارها را با اولویت بندی و زمانبندی و ارائه ساز و کارهای دقیق پیش ببرند و به طور مستمر با حضور در محل پروژه ها، مشکلات از جمله تبعات زیست محیطی ناشی از اجرای پروژه ها را حل نمایند و رویکرد راه حل یابی و ریسک پذیری داشته باشند.
دبیر شورایعالی توسعه سواحل مکران با اشاره به اینکه مردم محلی باید از توسعه سواحل مکران نفع ببرند، خاطرنشان کرد: عزم دولت برای توسعه سواحل مکران جدی است و در این راه حمایت و حضور مردم را هم نیاز داریم.
وی گفت:مسوولان این منطقه باید راه حل های مقتضی برای رفع مشکلات و پیامدهای منفی از جمله مشکلات محیط زیستی ناشی از اجرای پروژها را ارائه دهند.
وی تصریح کرد: ظرفیتهای سواحل مکران برای توسعه نیازمند تکمیل ریل، جاده و امکانات رفاهی است اما باید به گونه ای برنامه ریزی شود که اجرای هر کدام این طرح ها توجیه پذیر باشد و در این بین هنر مسوولان باید این باشد که از سرمایه گذاران بومی داخل و خارج از کشور برای توسعه منطقه استفاده کنند.
دهقان تاکید کرد:باید نیروی انسانی مورد نیاز و متخصص پیش بینی و مهارتهای لازم به جوانان ارائه شود.
دبیر شورایعالی توسعه سواحل مکران افزود: باید به گونه ای برنامه ریزی شود که هر گونه سرمایه گذاری دولتی و خصوصی توجیه پذیر و هزینه ها برگشت پذیر باشد.
دهقان بر صدور مجوز به صیادان متقاضی تاکید کرد و گفت: صدور مجوز و مدیریت این صیادان می تواند برای تولید و اشتغال موثر باشد لذا نیاز است به این بخش توجه ویژه شود.
وی افزود: برای حل سایر مسائل در حوزه شیلات، صیادان می توانند با تشکیل تعاونی و سرمایه گذاری در این تعاونی بخشی زیادی از مشکلات خود را بدون تکیه به منابع دولتی حل نمایند.
ارسال نظر براي اين مطلب مسدود شده است.