امحای بیش از ۳۰۰۰ کیلو گرم مواد لبنی از یک مرکز پخش در جیرفت

مهندس اکبر اسفندیاری کارشناس و مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت جیرفت گفت: روز گذشته در بازدید کارشناسان بهداشت محیط از یک مرکز توضیح و فروش مواد لبنی از برندهای معروف بیش از ۳۰۰۰کیلوگرم از نوع کره، پنیر، دوغ، ماست و….جمع آوری و معدوم شد. به گزارش پایگاه خبری مکران، اسفندیاری افزود: از تمامی مدیران فروشگاهای
مهندس اکبر اسفندیاری کارشناس و مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت جیرفت گفت: روز گذشته در بازدید کارشناسان بهداشت محیط از یک مرکز توضیح و فروش مواد لبنی از برندهای معروف بیش از ۳۰۰۰کیلوگرم از نوع کره، پنیر، دوغ، ماست و….جمع آوری و معدوم شد.
به گزارش پایگاه خبری مکران، اسفندیاری افزود: از تمامی مدیران فروشگاهای مواد خوراکی خصوصا” لبنی خواسته می شود به دلیل هوای گرم نسبت به نگهداری آنها دقت بیشتری شود و تاریخ آنها مورد بازبینی کارکنان پخش، فروشگاهای زنجیره ای، سوپرمارکتها و خواربارفروشی ها قرار گیرد که ناخواسته بصورت سهوی در اختیار همشهریان قرار نگیرد و سلامت عزیزان ما به خطر نیفتد.
مسئول بهداشت محیط از مردم خواست در زمان خرید مواد غذائی به تاریخ و وضعیت ظاهری آن دقت بیشتری نمایند و در هیچ شرایطی در فصل گرما از دورگردها و ماشینهای فروش ماهی و میگو خرید ننماید.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰