کد خبر : 28801
دیدگاه‌ها برای دستگیری کارچاق کن و مدعی نفوذ در دستگاه قضایی هرمزگان بسته هستند
تاریخ انتشار : دوشنبه 11 سپتامبر 2023 - 8:35

دستگیری کارچاق کن و مدعی نفوذ در دستگاه قضایی هرمزگان

دستگیری کارچاق کن و مدعی نفوذ در دستگاه قضایی هرمزگان

یک کارچاق کن و مدعی نفوذ در دستگاه قضایی هرمزگان شناسایی و دستگیرشد. به گزارش پایگاه خبری مکران،مجتبی قهرمانی رئیس کل دادگستری هرمزگان گفت: یک کارچاق کن که ادعای نفوذ در پرونده‌های قضایی را داشت، در شهرستان پارسیان شناسایی و دستگیر شد. او گفت: با توجه به شکایت تعدادی از اهالی شهرستان پارسیان از فردی

یک کارچاق کن و مدعی نفوذ در دستگاه قضایی هرمزگان شناسایی و دستگیرشد.

به گزارش پایگاه خبری مکران،مجتبی قهرمانی رئیس کل دادگستری هرمزگان گفت: یک کارچاق کن که ادعای نفوذ در پرونده‌های قضایی را داشت، در شهرستان پارسیان شناسایی و دستگیر شد.

او گفت: با توجه به شکایت تعدادی از اهالی شهرستان پارسیان از فردی که با توسل به اقدامات متقلبانه و ادعای واهی اعمال نفوذ در پرونده‌های قضایی، مبالغی را دریافت کرده بود، موضوع در رصد اطلاعاتی نامحسوس کارشناسان حفاظت و اطلاعات دادگستری استان قرار گرفت و برای دستگیری فرد مورد نظر، دستورات لازم صادر شد.

رئیس کل دادگستری هرمزگان با اشاره به اینکه متهم دارای شغل آزاد بوده و هیچ گونه رابطه قراردادی، شغلی یا استخدامی با دستگاه قضایی ندارد گفت: عناوین اتهامی این فرد، کلاهبرداری و ادعای اعمال نفوذ برخلاف حق و مقررات قانونی در پرونده‌های قضایی است.

قهرمانی افزود: متهم دستگیر شده با قرار تأمین کیفری در بازداشت به سر می‌برد و تحقیقات در خصوص اتهامات وی ادامه دارد که نتایج آن متعاقباً اطلاع رسانی خواهد شد.

او گفت: در بسیاری از موارد، شکل‌گیری ذهنیت اشتباه و برخلاف واقع نسبت به دستگاه قضایی به اشخاصی باز می‌گردد که به هیچ عنوان ارتباطی با قوه قضائیه ندارند و تنها با توسل به عملیات متقلبانه و جعل عنوان، اقداماتی را به نام دستگاه قضایی انجام داده و موجب ایجاد شائبه در سطح جامعه می‌شوند.

رئیس کل دادگستری هرمزگان با تأکید بر اینکه هیچ خط قرمزی در مسیر مبارزه با مظاهر فساد در درون و پیرامون دستگاه قضایی وجود ندارد، گفت: با افرادی که با اعمال متقلبانه و سوءاستفاده از عناوین جعلی به اعتماد عمومی مردم نسبت به دستگاه قضایی آسیب می‌زنند، قاطعانه و بدون اغماض برخورد خواهد شد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.