کشف محموله بزرگ شمش آهن در مرزهای سیستان و بلوچستان

سردار شجاعی فرمانده مرزبانی استان سیستان و بلوچستان:در پی اخبار واصله مبنی بر اینکه چند دستگاه کامیون که قصد قاچاق آهن به خارج از کشور را دارند، مرزبانان هنگ مرزی نگور بلافاصله به محل اعزام و موضوع را در دستور کار خود قرار دادند. به گزارش پایگاه خبری مکران،مرزبانان پس از گذشت چند ساعت از
سردار شجاعی فرمانده مرزبانی استان سیستان و بلوچستان:در پی اخبار واصله مبنی بر اینکه چند دستگاه کامیون که قصد قاچاق آهن به خارج از کشور را دارند، مرزبانان هنگ مرزی نگور بلافاصله به محل اعزام و موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.
به گزارش پایگاه خبری مکران،مرزبانان پس از گذشت چند ساعت از اجرای گشت و کمین هدفمند با توقیف ۸ دستگاه کامیون موفق به کشف ۹۸ تن شمش آهن و ۲۴ تن ورق آهن شدند.
در این رابطه ۸ نفر متهم دستگیر و برای سیر مراحل قانونی تحویل مراجع ذی صلاح شدند، کارشناسان ارزش شمش و ورق های آهن کشف شده را بیش از ۳۲ میلیارد ریال برآورد کردند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰