کد خبر : 30336
دیدگاه‌ها برای عابران پیاده در میناب با بیش از هشت کیلوگرم هروئین به دام پلیس افتاد بسته هستند
تاریخ انتشار : دوشنبه 24 مهر 1402 - 19:49

عابران پیاده در میناب با بیش از هشت کیلوگرم هروئین به دام پلیس افتاد

عابران پیاده در میناب با بیش از هشت کیلوگرم هروئین به دام پلیس افتاد

سرپرست عملیات فرماندهی انتظامی هرمزگان گفت: ماموران یگان تکاوری ۱۱۷ این یگان در بازرسی از کوله پشتی ۲ عابر پیاده در اطراف ایست و بازرسی «شهید چغازردی» میناب بیش از هشت کیلو و ۵۰۰ گرم هروئین کشف کردند. به گزارش پایگاه خبری مکران، سرهنگ مجتبی مروتی روز دوشنبه در این خصوص اظهار کرد: ماموران یگان

سرپرست عملیات فرماندهی انتظامی هرمزگان گفت: ماموران یگان تکاوری ۱۱۷ این یگان در بازرسی از کوله پشتی ۲ عابر پیاده در اطراف ایست و بازرسی «شهید چغازردی» میناب بیش از هشت کیلو و ۵۰۰ گرم هروئین کشف کردند.

به گزارش پایگاه خبری مکران، سرهنگ مجتبی مروتی روز دوشنبه در این خصوص اظهار کرد: ماموران یگان تکاوری ۱۱۷ فرماندهی انتظامی این استان هنگام گشت زنی در اطراف ایست و بازرسی شهید چغازردی میناب به سه عابر پیاده که در تاریکی شب در حال تردد بودند، مشکوک شده و به آنان دستور ایست دادند.

وی ادامه داد: متهمان با مشاهده ماموران با رها کردن کوله پشتی‌های خود و با استفاده از تاریکی شب متواری شدند که با انجام اقدامات پلیسی، ۲ متهم دستگیر و در بازرسی و پاکسازی از مسیر تردد آنان هشت کیلو و ۴۷۰ گرم هروئین و ۹۷۳ گرم تریاک کشف شد.

سرپرست عملیات فرماندهی انتظامی هرمزگان خاطرنشان کرد: عملیات پلیس برای دستگیری متهم متواری شده ادامه دارد و ۲ متهم دستگیر شده نیز با تشکیل پرونده به مراجع قضائی معرفی شدند.

براساس ماده هشت قانون اصلاح مبارزه با موادمخدر و الحاق موادی به آن،‌ هر کس هروئین، مرفین، کوکائین و دیگر مشتقات شیمیایی مرفین و کوکائین را وارد کشور کند، یا مبادرت به ساخت، تولید، توزیع، صدور،‌ ارسال، خرید و فروش نماید و یا در معرض فروش قرار دهد و یا نگهداری، مخفی یا حمل کند با رعایت تناسب و باتوجه به میزان مواد تا پنج سانتی گرم، از ۵۰۰ هزار ریال تا یک میلیون ریال جریمه نقدی و ۲۰ تا ۵۰ ضربه شلاق، بیش از پنج سانتی گرم تا یک گرم، از ۲ میلیون تا ۶ میلیون ریال جریمه نقدی و ۳۰ تا ۷۰ ضربه شلاق، بیش از یک گرم تا چهار گرم، از هشت میلیون تا ۲۰ میلیون ریال جریمه نقدی و ۲ تا پنج سال حبس و ۳۰ تا ۷۰ ضربه شلاق، بیش از چهار گرم تا ۱۵ گرم، از ۲۰ میلیون تا ۴۰ میلیون ریال جریمه نقدی و پنج تا هشت سال حبس و ۳۰ تا ۷۴ ضربه شلاق، بیش از ۱۵ گرم تا ۳۰ گرم، از ۴۰ میلیون تا ۶۰ میلیون ریال جریمه نقدی و ۱۰ تا ۱۵ سال حبس و ۳۰ تا ۷۴ ضربه شلاق و بیش از ۳۰ گرم، اعدام و مصادره اموال به استثناء هزینه تامین زندگی متعارف برای خانواده محکوم مجازات می‌شود.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.