کد خبر : 31523
دیدگاه‌ها برای آغاز بکار اردوی جهادگران تبیین مواضع انقلاب و نظام در سندرک بسته هستند
تاریخ انتشار : چهارشنبه 27 دی 1402 - 19:00

آغاز بکار اردوی جهادگران تبیین مواضع انقلاب و نظام در سندرک

آغاز بکار اردوی جهادگران تبیین مواضع انقلاب و نظام در سندرک

اردوی جهاد تبیین مواضع انقلاب اسلامی و دستاوردهای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در قالب یادواره شهدا با همراهی جامعه تبلیغی و راویان در بخش سندرک شهرستان میناب آغاز شد.

اردوی جهاد تبیین مواضع انقلاب اسلامی و دستاوردهای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در قالب یادواره شهدا با همراهی جامعه تبلیغی و راویان در بخش سندرک شهرستان میناب آغاز شد.

به گزارش پایگاه خبری مکران، طالب احمدی نیا دبیر یادواره شهید فلکنازی و پاسداشت سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی در بخش سندرک امروز گفت: فرمان مطاع مقام عظمای ولایت حضرت امام خامنه ای حفظه الله با قید فوریت و عنوان واجب ابلاغ و لازم الاجرا تلقی می شود و ما بعنوان سربازان خط مقدم جبهه روشنگری وظیفه داریم مواضع برحق انقلاب اسلامی و دستاوردهای درخشان بیش از چهار دهه استقرار نظام ولایی و مکتبی را به نسل پیش رو تبیین کنیم.

سرهنگ پاسدار طالب احمدی نیا معاون بسیج مساجد سپاه امام سجاد (ع) هرمزگان تصریح کرد: هرکس توان و امکانی دارد، تربیون یا قلم یا دارای یک پایگاه اجتماعی در بین مردم است وظیفه شرعی و انقلابی دارد که نسبت به شبهه زدایی جوانان و نوجوانان، دانش آموز و دانشجویان، مردم کوچه و بازار قدمهایی با نیت قربه الی الله بردارد.

وی افزود: پروپاگاندای رسانه ای دشمن بشدت قوی و سرمایه گذاری های کلانی در این حوزه کرده است و حضور موثر و به موقع تبیین گران جهادی خنثی کننده این تهاجم است.

احمدی نیا بیان داشت: دستگاههای متولی روشنگری و تبلیغی بازوی راهبردی نظام در امر شفاف سازی و اقناع اذهان جامعه خصوصا نسل جوان هستند چون اگر ما ورود نکنیم دشمن از فضای باز و رهای رسانه های مخرب استفاده های مخربی بر علیه ما می کند.

برنامه روشنگری و نقاله خوانی اردوی جهاد تبیین سرکشی و تجلیل از خانواده شهدا، حضور در مدارس پسرانه و دخترانه، مساجد و فضاهای عمومی سه دهستان بخش سندرک از ۲۳ دیماه آغاز و تا بیست و هشتم این ماه در بخش سندرک ادامه خواهد داشت و پایان بخش این اردوی تبیینی مراسم یادواره شهید فلکنازی و پاسداشت مقام سپهبدشهید حاج قاسم سلیمانی و شهدای محور مقاومت خواهد بود.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.