کد خبر : 32321
دیدگاه‌ها برای قاچاقچی سوخت در سیرجان هشت میلیارد ریال جریمه شد بسته هستند
تاریخ انتشار : سه شنبه 24 بهمن 1402 - 18:43

قاچاقچی سوخت در سیرجان هشت میلیارد ریال جریمه شد

قاچاقچی سوخت در سیرجان هشت میلیارد ریال جریمه شد

 مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کرمان از ضبط ۲۰ هزار لیتر سوخت قاچاق و جریمه بیش از هشت میلیارد ریالی قاچاقچی سوخت در شهرستان سیرجان خبر داد.

 مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کرمان از ضبط ۲۰ هزار لیتر سوخت قاچاق و جریمه بیش از هشت میلیارد ریالی قاچاقچی سوخت در شهرستان سیرجان خبر داد.

 به گزارش پایگاه خبری مکران، ارسلان میری روز سه‌شنبه افزود: پرونده حمل ۲۰ هزار لیتر گازوئیل به ارزش سه میلیارد و ۹۱۶ میلیون ریال خارج از ضوابط تعیینی دولت در شعبه بدوی رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی شهرستان سیرجان رسیدگی شد.

وی خاطرنشان کرد: شعبه بدوی رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی شهرستان سیرجان پس از بررسی پرونده و با توجه به ارائه نکردن مدارک قانونی، اتهام انتسابی را محرز و علاوه بر ضبط سوخت قاچاق، متخلف را به پرداخت هشت میلیارد و ۸۱۲ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کرمان گفت: ماموران پلیس آگاهی شهرستان سیرجان این محموله قاچاق را هنگام بازرسی از یک دستگاه کامیون کشف و پرونده را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.