دیدگاه‌ها برای  افزایش جریمه بکارگیری اتباع خارجی غیرمجاز در سال ۱۴۰۳ بسته هستند
تاریخ انتشار : یکشنبه 5 فروردین 1403 - 18:46

 افزایش جریمه بکارگیری اتباع خارجی غیرمجاز در سال ۱۴۰۳

 افزایش جریمه بکارگیری اتباع خارجی غیرمجاز در سال ۱۴۰۳

سلامی مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان: بر اساس بند ج ماده ۱۱ قانون تنظیم بخشی از درآمدهای مالی دولت، هر کارفرمایی که از نیروی کار خارجی غیرمجاز استفاده و یا در مشاغلی به جز شغل تعیین شده در پروانه کار اقدام کند، به ۵ برابر حداقل دستمزد برای هر روز اشتغال جریمه می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری مکران، سلامی مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان: بر اساس بند ج ماده ۱۱ قانون تنظیم بخشی از درآمدهای مالی دولت، هر کارفرمایی که از نیروی کار خارجی غیرمجاز استفاده و یا در مشاغلی به جز شغل تعیین شده در پروانه کار اقدام کند، به ۵ برابر حداقل دستمزد برای هر روز اشتغال جریمه می‌شود.

با توجه به مصوبه شورای عالی کار که حداقل دستمزد روزانه امسال را دو میلیون و ۳۸۸ هزار و ۷۲۸ ریال تعیین کرده است، مبلغ جریمه بابت هر روز اشتغال غیر مجاز اتباع خارجی به میزان پنج برابر حداقل دستمزد روزانه یعنی معادل یازده میلیون و ۹۴۳ هزار و ۶۴۰ ریال خواهد بود و در صورت تکرار تخلف، این میزان جریمه به دو برابر افزایش می یابد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.