کد خبر : 35821
دیدگاه‌ها برای ساعت کاری ادارات در هرمزگان از ۲۳ تیرماه تغییر می کند بسته هستند
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 11 جولای 2024 - 17:51

ساعت کاری ادارات در هرمزگان از ۲۳ تیرماه تغییر می کند

ساعت کاری ادارات در هرمزگان از ۲۳ تیرماه تغییر می کند

 معاون توسعه منابع و پشتیبانی استانداری هرمزگان از تغییر ساعت کاری ادارات این استان از ۲۳ تیرماه در راستای حفظ پایداری برق و کاهش مصرف انرژی الکتریکی خبر داد.

 معاون توسعه منابع و پشتیبانی استانداری هرمزگان از تغییر ساعت کاری ادارات این استان از ۲۳ تیرماه در راستای حفظ پایداری برق و کاهش مصرف انرژی الکتریکی خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری مکران، محسن خاکی نهاد روز پنجشنبه اظهار کرد: به منظور حفظ پایداری شبکه سراسری برق در استان هرمزگان، از روز شنبه ۲۳ تیرماه تا پایان هفته آینده، ساعت کاری ادارات کاهش خواهد داشت.

وی بیان کرد: در این مدت ساعت کاری تمام ادارات، بانک ها و شهرداری ها به استثنای مراکز درمانی، واحدهای امدادی و خدمات رسان در استان هرمزگان از ساعت ۶ صبح تا ساعت ۱۳ خواهد بود.

پیش از این ساعت کاری در استان هرمزگان از ساعت ۶ تا ساعت ۱۴ و ۴۵ دقیقه اعلام شده بود.

این تغییر ساعت کاری به استناد نامه هیات وزیران و با توجه به درخواست شرکت توزیع نیروی برق و موافقت استاندار هرمزگان اتخاذ شده است.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.