صلح و سازش بین طوائف رئیسی و حیدری و فلاحی برقرار شد+ فیلم

امام جمعه قلعه گنج در حاشیه ی جلسه ی صلح و سازش گفت: درگیری بین طایفه های بزرگ «رئیسی و حیدری و فلاحی» با پیگیری و میانجیگری جمعی از مسئولان و معتمدان محلی شهرستان قلعه گنج به صلح و سازش منجر شد. به گزارش مکران حجت الاسلام و المسلمین رضوانی بیان داشت: طی یک سال
امام جمعه قلعه گنج در حاشیه ی جلسه ی صلح و سازش گفت: درگیری بین طایفه های بزرگ «رئیسی و حیدری و فلاحی» با پیگیری و میانجیگری جمعی از مسئولان و معتمدان محلی شهرستان قلعه گنج به صلح و سازش منجر شد.
به گزارش مکران حجت الاسلام و المسلمین رضوانی بیان داشت: طی یک سال اخیر و در نتیجه اختلافات و درگیریهای موجود بین طرفین که چندین مورد نزاع منتهی به صدمات بدنی عمدی به وقوع پیوست که سرانجام با عنایت خداوند متعال و میانجیگری چندین نفر از مصلحین اجتماعی از جمله حاج نادر جهانگیری و حاج مختار صادقی و کربلایی موسی میرزایی و مشهدی محمد فلاحی و محمد رئیسی و حاج خالقداد حیدری و حاج ایوب فلاحی و پیرداد حیدری و حاج محمد و حاج دادخدا حیدری و محمد جهانشاهی و همچنین عصر امروز طی مراسمی با حضور سرهنگ حاجب فرماندهی ناحیه ی مقاومت بسیج و سپاه ومعتمدان محلی و جوانان در راستای احیای سنت حسنه صلح و سازش، اختلافات بین این سه طایفه ی فلاحی و حیدری و رئیسی عصر امروز پایان یافت.
خبرنگار: ادیب حیدری قلعه گنج
+
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰