رییس اتاق بازرگانی هرمزگان: گره گشایی مشکلات مردم در برخی ابعاد به قانون جدید نیاز دارد
رییس اتاق بازرگانی هرمزگان از ارائه برخی آمارها پیرامون رفع فقر و فلاکت در استان نیز انتقاد و تاکید کرد: مردم ما گرفتار مسائل و مشکلات فراوانی هستند و گره گشایی از این مشکلات در برخی ابعاد به قانون جدید نیاز دارد.
به گزارش پایگاه خبری ...
رییس اتاق بازرگانی هرمزگان از ارائه برخی آمارها پیرامون رفع فقر و فلاکت در استان نیز انتقاد و تاکید کرد: مردم ما گرفتار مسائل و مشکلات فراوانی هستند و گره گشایی از این مشکلات در برخی ابعاد به قانون جدید نیاز دارد.
به گزارش پایگاه خبری مکران، محمد رضا صفا رییس اتاق بازرگانی هرمزگان در نشست فعالان اقتصادی هرمزگان با مدیران مرکز پژوهشهای مجلس اظهار کرد: استان هرمزگان دو منطقه آزاد دارد اما فقط آزار آنها را دیده و عملا بهرهای از آن نمیبرد.
وی از ارائه برخی آمارها پیرامون رفع فقر و فلاکت در استان نیز انتقاد و تاکید کرد: مردم ما گرفتار مسائل و مشکلات فراوانی هستند و گره گشایی از این مشکلات در برخی ابعاد به قانون جدید نیاز دارد.
صفا ادامه داد: مردم ما به پارهای مصوبات سازگار با زندگی خودشان نیاز دارند و باید در مرکز به این مشکلات نگاه شود و مصوبات کلان با مسائل این مردمان سازگار شود.
در ادامه صالح دریانورد مشاور اتاق بازرگانی نیز گفت: آثار توسعه القایی را در هرمزگان میتوان دید که اگر چه توسعه نقطهای فراهم آورده اما گرفتاریهایی نیز پدید آورده است.وی بیان داشت: دستگاههای دولتی میان خود و مردم دیوار کشیدهاند و عملا مردم شاهد توسعهاند و از آن بهره نمی برند و سهم کم اهالی هرمزگان از اشتغال این صنایع نیز به همین دلیل است و مرکز پژوهشها در این زمینه پژوهش کند تا بتوان تعادل در این عرصه ایجاد کرد.
مرادی رییس اتحادیه آبزیان نیز در این نشست علت بسیاری مشکلات را فقدان پژوهش درست در امر قانون گذاری عنوان و تاکید کرد: تولید در کشور زمین گیر شده است و اعطای مجوزهای بی حساب و کتاب در زمینه فضای کسب و کار موجب شده تا برخی با رابطه و بدون اهلیت، ظرفیتها را پر کردهاند و عملا عرصه و اعتباری برای برخی متقاضیان باقی نمیماند.
عارفی معاون فنی هواشناسی هرمزگان نیز به ارائه گزارشی در خصوص وضعیت نامناسب بارشها در هرمزگان طی دو دهه اخیر ارائه و گفت: تا سال ۷۹ وضعیت بارش خوبی داشتیم اما پس از آن هر ساله با وجود برداشت سنگین از دشتهای آبی عملا هیچ سال پر بارشی نداشتهایم و فشار سنگینی بر دشتها وارد میشود.
ترابی رییس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی هم در این نشست به موضوع هوشمندسازی در روند مدیریت مصرف آب در تولیدات کشاورزی، گفت: گاه با یک سایبان در رودان میتوان تا ۴۰ درصد از تبخیر جلوگیری کرد.وی با بیان این که کارگروه اقدام اقلیمی ضروری است و باید نسبت به آن دغدغهمندانه عمل کرد، افزود: عربستان بزرگ ترین باغات زیتون را از رهگذر همین توجه ایجاد کرده است.انباز از فعالان صادرات خرما در این نشست با بیان این که امسال ۲۶ هزار تن خرما صادر کرده اما در زمینه نرخ ارز حاصل از صادرات رضایت وجود ندارد به طوری که بیش از ۱۰ هزار تومان در هر دلار تفاوت وجود دارد و این تفاوت به ضرر صادرکننده تمام میشود لااقل اجازه دهید فعالان صادراتی خودشان بتوانند در قبال صادرات، تجهیزات و ادوات کشاورزی وارد کنند.
احسان کامرانی معاون سیاسی و امنیتی استانداری هرمزگان هم با اشاره به اصل ۴۸ قانون اساسی، رفع تبعیض در توزیع اعتبارات را خواستار شد و گفت: دریا و اقتصاد دریاپایه در کشور از هرمزگان هویت گرفت و بنابراین خواسته به خواسته مردم هرمزگان در بهره مندی از مواهب ملی و جغرافیایی خواستهای به حق است.بنی فاطمه مدیر کل اقتصادی مرکز پژوهشهای مجلس و جمعی از پژوهشگران این مرکز میهمان این نشست بودند.وی در این نشست وعده داد تا در مرکز سربازان فعالان تجاری و اقتصادی برای حل و رفع مسائل و مشکلات باشند.
بنی فاطمه ماهیت سفر به هرمزگان را تدوین طرح توسعه بوموسی و مشارکت در تدوین طرح توسعه سواحل مکران نام برد و پایش دغدغههای عمومی و منطقهای در مورد مسائل و مشکلات در مسیر توسعه را از محورهای این حرکت عنوان و بیان داشت: از آبشیرینکن خلیج فارس، ایزوایکو، جزیره بوموسی، پالایشگاه ستاره خلیجفارس و دیگر صنایع استان بازدید کردهایم و محصول این بازدیدها را به ریاست مجلس منتقل خواهیم کرد.
ارسال نظر براي اين مطلب مسدود شده است.