کد خبر : 42576
دیدگاه‌ها برای حضور استارتاپ جامُش در نخستین نمایشگاه و همایش ملی تجارب مسئولیت اجتماعی بسته هستند
تاریخ انتشار : چهارشنبه 31 اردیبهشت 1404 - 8:58

حضور استارتاپ جامُش در نخستین نمایشگاه و همایش ملی تجارب مسئولیت اجتماعی

حضور استارتاپ جامُش در نخستین نمایشگاه و همایش ملی تجارب مسئولیت اجتماعی

نخستین نمایشگاه و همایش ملی «تجارب مسئولیت اجتماعی در ایران» امروز با حضور استارتاپ محیط زیستی «جامُش» در تهران آغاز به کار کرد. به گزارش پایگاه خبری مکران؛ این رویداد با هدف تبادل تجربیات و ارتقای گفتمان تعهد اجتماعی، از امروز به مدت ۲ روز در محل تالار علامه امینی دانشگاه تهران برگزار می شود.

نخستین نمایشگاه و همایش ملی «تجارب مسئولیت اجتماعی در ایران» امروز با حضور استارتاپ محیط زیستی «جامُش» در تهران آغاز به کار کرد.

به گزارش پایگاه خبری مکران؛ این رویداد با هدف تبادل تجربیات و ارتقای گفتمان تعهد اجتماعی، از امروز به مدت ۲ روز در محل تالار علامه امینی دانشگاه تهران برگزار می شود.

شرکت نوآوران خلاق خلیج فارس با نام تجاری جامُش، به عنوان ایده پرداز، طراح و مجری پروژه ملی «نخستین جزیره سبز ایران؛ هرمز» آخرین دستاوردهای خود را در زمینه نقش نوآوری اجتماعی در پروژه های مسئولیت اجتماعی در این نمایشگاه ارائه خواهد نمود.

محورهای این رویداد شامل؛ بازاندیشی نظری مسئولیت اجتماعی، تجارب ملی و بین المللی در این حوزه، فرصت ها و چالش های پیش روی سازمان ها، فناوری های نوین در مسئولیت اجتماعی، مسئولیت اجتماعی و مخاطره های اجتماعی، پایداری و تاب‌آوری اجتماعی، الگوهای موفق در صنایع و سازمان ها و راهکارهای ترویج گفتمان مسئولیت اجتماعی در ایران است.

گفتنی است؛ شرکت نوآوران خلاق خلیج فارس (جامُش) به عنوان بنگاه خلق ارزش مشترک، مستقر در پارک علم و فناوری هرمزگان از سال ۱۴۰۱ فعالیت خود را آغاز کرده است که هم اکنون پروژه ملی «نخستین جزیره سبز ایران» را جهت تبدیل جزیره هرمز به اولین جزیره سبز و پسماند صفر ایران در دست اجرا دارد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.