کد خبر : 43172
تاریخ انتشار : دوشنبه 19 خرداد 1404 - 1:04

نشست مشترک دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان و سازمان بسیج جامعه پزشکی سپاه امام سجاد (ع) برگزار شد

نشست مشترک دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان و سازمان بسیج جامعه پزشکی سپاه امام سجاد (ع) برگزار شد

نشست مشترک دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی هرمزگان با سازمان بسیج جامعه پزشکی سپاه امام سجاد (ع)، با هدف بررسی وضعیت کانون‌های جامعه پزشکی بسیج، ارائه گزارش عملکرد و توسعه تعاملات مشترک، در سالن کوثر دانشگاه برگزار شد. به گزارش پایگاه خبری تحلیلی مکران، این نشست با حضور دکتر پژمان شاهرخی رئیس دانشگاه

نشست مشترک دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی هرمزگان با سازمان بسیج جامعه پزشکی سپاه امام سجاد (ع)، با هدف بررسی وضعیت کانون‌های جامعه پزشکی بسیج، ارائه گزارش عملکرد و توسعه تعاملات مشترک، در سالن کوثر دانشگاه برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی مکران، این نشست با حضور دکتر پژمان شاهرخی رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، سردار اباذر سالاری فرمانده سپاه امام سجاد (ع) استان هرمزگان، سرهنگ ناصر درستکار جانشین فرمانده سپاه امام سجاد (ع) در امور تخصصی اقشار بسیج، سرهنگ موسی رنجبری رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی سپاه استان و نمایندگان بسیج در حوزه‌های شرق، غرب، مرکزی و شهرستان‌های تابعه برگزار شد.

دکتر پژمان شاهرخی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان ضمن تبریک اعیاد قربان و غدیر و خیرمقدم به مدعوین، از حمایت‌ها و پشتیبانی‌های سردار سالاری در مسیر هم‌افزایی ساختاری میان دانشگاه و سازمان بسیج جامعه پزشکی تقدیر کرد.

وی افتتاح پایگاه بسیج جامعه پزشکی در دانشگاه را نشانه‌ای از تعامل مؤثر و اراده مشترک برای صیانت از آرمان‌های نظام جمهوری اسلامی دانست و گفت: بسیج برخاسته از عشق به خدمت و روحیه آرمان‌خواهی است و جایگاه آن فراتر از ساختارهای اداری است.

رئیس دانشگاه همچنین خواستار تعیین سازوکارهای روشن و عملیاتی برای جبران خدمات بسیج جامعه پزشکی شد و افزود: این سازوکارها تنها جنبه حمایتی ندارند، بلکه در تثبیت جایگاه قانونی و حرفه‌ای این مجموعه مؤثر خواهند بود.

وی همچنین از آمادگی دانشگاه در تأمین منابع انسانی، دارو و تجهیزات برای موکب‌های درمانی اعزامی استان به اربعین حسینی خبر داد و ابراز امیدواری کرد با نگاهی راهبردی و تحلیلی، گام‌های مؤثری در جهت تقویت جریان‌های خودجوش بسیجی و ارتقای خدمات بهداشتی و درمانی برداشته شود.

در ادامه، سردار اباذر سالاری فرمانده سپاه امام سجاد (ع) استان هرمزگان، با قدردانی از همکاری دانشگاه و مجموعه علوم پزشکی با بسیج جامعه پزشکی، اجرای طرح «تفقد» برای تکریم پیشکسوتان حوزه سلامت را اقدامی مؤثر در مسیر امیدآفرینی و الگوسازی عنوان کرد.

وی با تأکید بر اهمیت راهبردی جوانی جمعیت، تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب فرموده‌اند “هر کسی برای افزایش جمعیت قدم کوچکی بردارد، مشمول دعاهای نیمه‌شب من خواهد بود”؛ بنابراین باید تمام ظرفیت‌ها در این مسیر به‌کار گرفته شود.

فرمانده سپاه امام سجاد (ع) همچنین به اجرای طرح «نفس» در راستای مشاوره، تشویق به فرزندآوری و جلوگیری از سقط جنین عمدی اشاره کرد و گفت: این طرح دستاوردهای ارزشمندی داشته و شایسته حمایت و گسترش است.

وی اردوهای راهیان نور در جزایر مکران و قشم را فرصتی مغتنم برای معرفی دستاوردهای نظام و ایجاد جاذبه‌های فرهنگی و گردشگری دانست و بر استمرار و توسعه این اردوها تأکید کرد.

در پایان نشست، سرهنگ رنجبری رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی سپاه امام سجاد (ع)، با ارائه گزارشی از عملکرد این سازمان در حوزه‌هایی نظیر جوانی جمعیت، سامانه رشد و اعتلا، طرح نفس و اردوهای جهادی، گفت: فعالیت‌های بسیج جامعه پزشکی طی سالیان گذشته رشد چشمگیری داشته است که این امر مرهون همکاری مستمر همکاران و فعالان در حوزه سلامت است.

وی با اشاره به انتصاب دکتر صالحی به‌عنوان نماینده غرب، دکتر صفری نماینده شرق و دکتر مریدی نماینده مرکزی برای ارتقاء هماهنگی‌ها در استان افزود: ضروری است اقدامات بسیج در سامانه به‌صورت دقیق و منظم ثبت شود تا جایگاه واقعی استان هرمزگان در ارزیابی‌های کشوری حفظ گردد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.