برگزاری رویداد "درنگ" در بندرعباس؛
گامی بلند در پیوند نوآوری، جوانان و صنعت جنوب کشور

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی مکران، دکتر نصیری در حاشیه برگزاری این رویداد با تأکید بر اهمیت تداوم چنین برنامههایی، اظهار داشت: رویدادهایی مانند درنگ باید به یک جریان پایدار در استان و کشور تبدیل شوند؛ چراکه برخلاف آموزشهای رسمی، این رویدادها تجربه را با مهارت ترکیب میکنند و فرصتهای بیبدیلی را برای رشد و توسعه فراهم میآورند.
رئیس پارک علم و فناوری هرمزگان با اشاره به ساختار بوتکمپی و مبتنی بر یادگیری عملی «درنگ»، که به مدت سه روز برگزار شد، گفت: این رویداد، با حضور بیش از ۶۹۰ شرکتکننده، منتور و مدیران صنعتی، به یکی از بزرگترین گردهماییهای آموزشی جنوب کشور در سالهای اخیر تبدیل شد. برخلاف ساختارهای سنتی رویدادهای آموزشی، تمرکز اصلی این برنامه بر انتقال تجربه، یادگیری مسئلهمحور و ارتباط مستقیم میان منتورها و مخاطبان بود.
دکتر نصیری افزود: در قالب شش بوتکمپ تخصصی، بیش از ۲۰ منتور برجسته از نهادها و شرکتهای معتبر کشور نظیر دیجینکست، همراه اول، اسنپ، علیبابا، بلوبانک، دانشگاه صنعتی شریف، گروه گلرنگ، آروان کلاد و استودیو راه به تدریس و تسهیل محتوا پرداختند. موضوعات این بوتکمپها شامل هوش مصنوعی، مدیریت محصول، دیجیتال مارکتینگ، خلاقیت، مهارتهای نرم و استارتاپهای بینالمللی بود که نشاندهنده گستره و عمق محتوای ارائه شده در این رویداد است.
یکی از نقاط تمایز اصلی رویداد «درنگ»، حضور «مؤثر و مستقیم» صنایع بزرگ جنوب کشور در فرآیند آموزش و تعامل با نیروی انسانی جوان بود. دکتر نصیری در این باره تشریح کرد: «ارگانهایی نظیر شرکت گاز استان هرمزگان، پالایشگاه گاز سرخون و قشم، نفت ستاره خلیج فارس، صبا فولاد خلیج فارس، صندوق پژوهش و فناوری هرمزگان، ادارهکل ورزش و جوانان استان، شهرداری بندرعباس و شرکت شهرکهای صنعتی هرمزگان، ضمن حمایت مالی، با حضور مدیران ارشد خود در بخشهای مختلف برنامه مشارکت فعال داشتند.»
وی به نقل از مهندس رفیعی، مدیرعامل شرکت گاز استان هرمزگان، که در جریان بازدید از رویداد عنوان کرده بود، بیان کرد: اتصال صنعت به نسل نوآور، نه فقط یک ضرورت که یک فرصت استراتژیک برای آینده انرژی کشور است و ما باید آموزشهایی از این جنس را به رسمیت بشناسیم.
دکتر اعتمادی، معاون پارک علم و فناوری هرمزگان نیز در همین راستا، تأکید کرد: وقتی صنعت و آموزش در یک مسیر قرار میگیرند، صرفاً دانش منتقل نمیشود؛ بلکه فرصت ساخته میشود.
وی ضمن قدردانی از حمایت مسئولان استانی، از حضور مهندس مهدی نوبانی (شهردار بندرعباس)، مهندس کریمی (مدیرعامل برق منطقهای استان) و آقای موسوی (رئیس کمیسیون بودجه شورای شهر بندرعباس) در این رویداد خبر داد که با بازدید از روند اجرایی، حمایت خود را از استمرار این مدل برنامهها اعلام کردند.
اعتمادی پور در پایان به ترکیب متنوع شرکتکنندگان «درنگ» اشاره کرد و گفت: حضور شرکتکنندگانی از بندرعباس، قشم، هرمز، میناب، سیریک، جاسک، کرمان، سیرجان و شیراز، فضایی میانرشتهای و میاننسلی کمنظیری را پدید آورد. این افراد شامل دانشجویان، مدیران استارتاپی، متخصصان فنی، فعالان حوزه فناوری و علاقهمندان به نوآوری بودند که همگی به دنبال کسب تجربه و توسعه مهارتهای خود در حوزه نوآوری بودند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
شما باید وارد شوید تا نظر بنویسید.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰