سیده فاطمه حسینی
نیروگاه بندرعباس؛ پیشتاز تأمین برق کشور در تابستان پرمصرف

در روزهایی که مصرف برق کشور به اوج خود رسیده، نیروگاه بخار بندرعباس با بهرهبرداری کامل از ظرفیتهای تولیدی، موفق به تأمین پایدار بخش قابلتوجهی از انرژی استان هرمزگان و شبکه ملی شده است. به گزارش پایگاه خبری مکران؛ محمد عقیل عامری سیاهویی، مدیرعامل شرکت مدیریت تولید برق در هرمزگان در نشست خبری اظهار داشت:
در روزهایی که مصرف برق کشور به اوج خود رسیده، نیروگاه بخار بندرعباس با بهرهبرداری کامل از ظرفیتهای تولیدی، موفق به تأمین پایدار بخش قابلتوجهی از انرژی استان هرمزگان و شبکه ملی شده است.
به گزارش پایگاه خبری مکران؛ محمد عقیل عامری سیاهویی، مدیرعامل شرکت مدیریت تولید برق در هرمزگان در نشست خبری اظهار داشت: در حال حاضر تمامی ۶ واحد تولیدی نیروگاه با توان بیش از هزار مگاوات فعال هستند و در روزهای اوج مصرف، سهم قابل توجهی در تأمین برق استان و کشور دارند.
وی با اشاره به سابقه ۴۵ ساله این نیروگاه افزود: ترکیب ۴ واحد بخار و ۲ واحد گازی، ظرفیت کلی نیروگاه را به ۱۳۲۰ مگاوات رسانده و با قابلیت استفاده همزمان از سوخت مایع و گاز، انعطافپذیری مناسبی در شرایط مختلف فراهم شده است.
مدیرعامل نیروگاه خاطرنشان کرد: در دوره ۱۲ روزه بحرانی اخیر با وجود فشار کاری بالا، تولید نیروگاه حتی برای لحظهای متوقف نشد و پرسنل با تمام توان، پایداری شبکه برق را تضمین کردند.
وی همچنین با اشاره به محدودیتها و چالشهایی چون تحریمها و نبود قطعات خارجی تصریح کرد: با بهرهگیری از ظرفیتهای داخلی و همکاری شرکتهای دانشبنیان، نیازهای فنی نیروگاه تأمین شده و هیچ مانعی برای ادامه فعالیت وجود ندارد.
در پایان، عامری ضمن قدردانی از تلاشهای شبانهروزی کارکنان نیروگاه و همکاری رسانهها، بر ادامه تعهد مجموعه نیروگاه بندرعباس نسبت به ارتقای صنعت برق کشور تأکید کرد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰