کد خبر : 45528
دیدگاه‌ها برای قدردانی مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان هرمزگان از مشارکت و همراهی مردم بسته هستند
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 18 سپتامبر 2025 - 21:29

پایان خاموشی‌های برق در هرمزگان؛

قدردانی مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان هرمزگان از مشارکت و همراهی مردم

قدردانی مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان هرمزگان از مشارکت و همراهی مردم

‌مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق هرمزگان با اشاره به اعلام پایان خاموشی‌ها در این استان، گفت: مصرف برق در استان هرمزگان در روزهای گذشته به ۲ هزار و ۶۰۰ مگاوات رسید که نسبت به گذشته ۱۵ درصد کاهش داشته است. ‌ به گزارش پایگاه خبری مکران؛ حمید ساعدپناه اظهار کرد: این کاهش نتیجه همکاری موثر

‌مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق هرمزگان با اشاره به اعلام پایان خاموشی‌ها در این استان، گفت: مصرف برق در استان هرمزگان در روزهای گذشته به ۲ هزار و ۶۰۰ مگاوات رسید که نسبت به گذشته ۱۵ درصد کاهش داشته است.

به گزارش پایگاه خبری مکران؛ حمید ساعدپناه اظهار کرد: این کاهش نتیجه همکاری موثر مردم و همچنین بهبود شرایط آب‌وهوایی در استان و سراسر کشور است.

وی بیان کرد: باتوجه به کاهش دمای هوا و همراهی شهروندان در مدیریت مصرف، از روز شنبه ۲۲ شهریورماه تمامی خاموشی‌های برنامه‌ریزی‌شده در هرمزگان حذف شده و شبکه برق در وضعیت پایدار قرار دارد.

مدیرعامل شرکت توزیع برق هرمزگان تصریح کرد: در صورت بروز قطعی احتمالی برق در آینده، علت آن صرفا مشکلات فنی و اصلاحات زیرساختی یا توسعه شبکه خواهد بود و ارتباطی با کمبود تولید یا مدیریت بار ندارد.

استان هرمزگان ۶۵۲ هزار مشترک خانگی معادل ۸۱ درصد و ۹۶ هزار مشترک در بخش صنعتی و کشاورزی و ۳۸ هزار مشترک عمومی و اداری دارد که بخش خانگی ۶۰ درصد مصرف برق یعنی بیشترین مصرف را به خود اختصاص داده است.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.