کد خبر : 45942
دیدگاه‌ها برای آغاز طرح مقابله با احتکار با مشارکت دستگاه قضایی در استان هرمزگان  بسته هستند
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 7 اکتبر 2025 - 10:09

آغاز طرح مقابله با احتکار با مشارکت دستگاه قضایی در استان هرمزگان 

آغاز طرح مقابله با احتکار با مشارکت دستگاه قضایی در استان هرمزگان 

رئیس کل دادگستری هرمزگان از آغاز طرح مقابله با احتکار با مشارکت دستگاه قضایی در این استان خبر داد. به گزارش پایگاه خبری مکران؛ طی مراسمی با حضور مجتبی قهرمانی رئیس کل دادگستری هرمزگان، دادستان مرکز استان، فرمانده انتظامی، مدیرکل تعزیرات حکومتی و جمعی از مسئولان قضایی، اجرایی و انتظامی، طرح مقابله با احتکار در

رئیس کل دادگستری هرمزگان از آغاز طرح مقابله با احتکار با مشارکت دستگاه قضایی در این استان خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری مکران؛ طی مراسمی با حضور مجتبی قهرمانی رئیس کل دادگستری هرمزگان، دادستان مرکز استان، فرمانده انتظامی، مدیرکل تعزیرات حکومتی و جمعی از مسئولان قضایی، اجرایی و انتظامی، طرح مقابله با احتکار در بندرعباس آغاز شد.

رئیس کل دادگستری هرمزگان در حاشیه مراسم آغاز این طرح ضمن تبریک هفته فراجا به سبزپوشان مقتدر و همیشه در صحنه انتظامی و حافظان امنیت کشور، گفت: امروز بر اساس دغدغه های مسئولین ارشد نظام و با توجه به تأکیدات ریاست قوه قضاییه، طرح عملیاتی نظارت بر انبارها و مبارزه با احتکار با مشارکت دستگاه قضایی و دیگر دستگاه های متولی و با محوریت پلیس در استان هرمزگان آغاز شد.

وی تصریح کرد: ۲۰ تیم عملیاتی با مشارکت دستگاه قضایی، سازمان تعزیرات حکومتی و ادارات صمت، جهاد کشاورزی و اصناف و دیگر دستگاه های متولی با محوریت پلیس در این طرح حضور و مشارکت دارند.

قهرمانی خاطر نشان کرد: در جریان اجرای رزمایش مقابله با احتکار در استان هرمزگان، ادارات و ارگان های مشارکت کننده ضمن بررسی دقیق موارد بر اساس آموزش های از قبل داده شده، حداقل ۴ نوع تخلف و جرم را در این حوزه به صورت دقیق و تخصصی بررسی خواهند کرد.

رئیس کل دادگستری هرمزگان تأکید کرد: عدم ثبت نام در سامانه جامع انبارها، عدم بارگزاری دقیق اطلاعات انبارها در سامانه جامع انبارها و احتکار اقلام و کالاهای مورد نیاز مردم از جمله جرایمی است که در جریان اجرای این طرح شناسایی شده و با آن‌ها برخورد خواهد شد.

وی همچنین یادآور شد: یکی از موارد مهمی که در جریان این طرح بررسی خواهد شد، موضوع قاچاق است که به صورت ویژه در دستورکار تیم های عملیاتی قرار دارد و بر این اساس از تمام انبارها بازرسی خواهد شد و در نهایت ضمن تهیه صورت جلسه، تخلفات احتمالی به مراجع قانونی گزارش می شوند.

انتهای پیام /

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.