کد خبر : 46747
تاریخ انتشار : پنجشنبه 29 آبان 1404 - 7:32

عطا ناوکی: خدمت به خانواده‌های شهدا وظیفه‌ای دینی و ملی است

عطا ناوکی: خدمت به خانواده‌های شهدا وظیفه‌ای دینی و ملی است

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران هرمزگان در دیدار عمومی چهره‌به‌چهره با خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران، ضمن بررسی مستقیم مشکلات و مطالبات آنان، بر تکریم جایگاه والای ایثارگران و تلاش برای ارائه خدمات شایسته‌تر تأکید کرد. به گزارش پایگاه خبری مکران، به منظور رسیدگی مستقیم به مسائل و مطالبات خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران،

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران هرمزگان در دیدار عمومی چهره‌به‌چهره با خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران، ضمن بررسی مستقیم مشکلات و مطالبات آنان، بر تکریم جایگاه والای ایثارگران و تلاش برای ارائه خدمات شایسته‌تر تأکید کرد.

به گزارش پایگاه خبری مکران، به منظور رسیدگی مستقیم به مسائل و مطالبات خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران، عطا ناوکی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران هرمزگان در دیدار عمومی چهره‌به‌چهره با جمعی از این خانواده‌ها حضور یافت.

این دیدار در محل اداره‌کل بنیاد شهید و امور ایثارگران هرمزگان برگزار شد و طی آن، خانواده‌های شاهد و ایثارگر ضمن طرح مشکلات و درخواست‌های خود، بر اهمیت توجه ویژه مسئولان به مسائل معیشتی، درمانی و خدماتی تأکید کردند.

مدیرکل بنیاد شهید هرمزگان نیز با بیان اینکه خدمت به خانواده‌های شهدا و ایثارگران وظیفه‌ای دینی و ملی است، گفت: بنیاد شهید هرمزگان با تمام توان در مسیر رفع مشکلات و ارتقای سطح خدمات به این عزیزان گام برمی‌دارد. وی همچنین بر استمرار دیدارهای عمومی و ارتباط نزدیک با خانواده‌های ایثارگر تأکید کرد.

در پایان این نشست، دستورات لازم برای پیگیری و حل مشکلات مطرح‌شده صادر شد و خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران از توجه و همراهی مسئولان ابراز رضایت کردند.

 

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.