پوشش ۱۲۴ درصدی گروه هدف در نوبت دوم طرح واکسیناسیون فلج اطفال هرمزگان

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان از پوشش ۱۲۴ درصدی گروه هدف و پوشش ۱۰۷ درصدی بازدید خانوارهای هدف در نوبت دوم طرح واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال در استان خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری مکران؛ وی اظهار کرد: در این مرحله از اجرای طرح، ۵۸ هزار و ۸۴۶ کودک زیر پنج سال ایرانی و غیرایرانی در استان هرمزگان علیه بیماری فلج اطفال واکسینه و تعداد ۱۳۱ هزار و ۱۵۹ خانوار نیز بازدید شدند.معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با اشاره به اجرای موفق طرح واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال در استان گفت: این طرح با هدف حفظ دستاوردهای ریشهکنی فلج اطفال و پیشگیری از ورود ویروس به کشور اجرا شد و خوشبختانه در هر دو نوبت، پوشش واکسیناسیون از گروه هدف پیشبینیشده فراتر رفت.
وی افزود: واکسیناسیون کودکان زیر پنج سال ایرانی و غیرایرانی با مشارکت تیمهای بهداشتی و همکاری خانوادهها انجام شد که نشاندهنده دسترسی مناسب، برنامهریزی دقیق و تلاش مؤثر شبکه بهداشت در سطح استان هرمزگان است.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰