کد خبر : 49102
تاریخ انتشار : یکشنبه 14 ژوئن 2026 - 13:22

رئیس جهاد دانشگاهی استان هرمزگان در سمت خود ابقا شد

رئیس جهاد دانشگاهی استان هرمزگان در سمت خود ابقا شد

با صدور حکمی از سوی رئیس جهاد دانشگاهی «احمد زاهری» برای مدت دو سال دیگر در سمت ریاست جهاد دانشگاهی واحد استان هرمزگان ابقا شد. به گزارش پایگاه خبری مکران؛ براساس اعلام روابط عمومی جهاد دانشگاهی، دکتر علی منتظری، رئیس جهاد دانشگاهی کشور در حکمی، ضمن قدردانی از تلاش‌ها و اقدامات صورت‌گرفته، مأموریت دکتر احمد

با صدور حکمی از سوی رئیس جهاد دانشگاهی «احمد زاهری» برای مدت دو سال دیگر در سمت ریاست جهاد دانشگاهی واحد استان هرمزگان ابقا شد.

به گزارش پایگاه خبری مکران؛ براساس اعلام روابط عمومی جهاد دانشگاهی، دکتر علی منتظری، رئیس جهاد دانشگاهی کشور در حکمی، ضمن قدردانی از تلاش‌ها و اقدامات صورت‌گرفته، مأموریت دکتر احمد زاهری را به عنوان رئیس جهاددانشگاهی واحد هرمزگان تمدید کرد.

در متن حکم رئیس جهاددانشگاهی خطاب به دکتر زاهری آمده است: امید است با اتکال به خداوند متعال و همکاری و همدلی همه جهادگران عزیز، در انجام وظایف محوله و توسعه کمّی و کیفی فعالیت‌های آن واحد موفق باشید.

جهاد دانشگاهی استان هرمزگان به‌عنوان یکی از نهادهای علمی، پژوهشی و فرهنگی مؤثر در جنوب کشور، طرح‌ها و برنامه‌های متعددی را در دستور کار دارد و انتظار می‌رود با تداوم مدیریت فعلی، مسیر توسعه خدمات آموزشی، فناورانه و کارآفرینی این نهاد در سطح استان با انسجام و شتاب بیشتری دنبال شود.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.