کد خبر : 50484
تاریخ انتشار : جمعه 30 اکتبر 2026 - 23:10

پذیرش بیش از ۳۰۰ طلبه جدید در حوزه علمیه خواهران هرمزگان

پذیرش بیش از ۳۰۰ طلبه جدید در حوزه علمیه خواهران هرمزگان

مدیر حوزه علمیه خواهران هرمزگان از پذیرش بیش از ۳۰۰ طلبه جدید در سال تحصیلی ۱۴۰۵–۱۴۰۶ خبر داد و اعلام کرد: هم‌اکنون بیش از یک‌هزار و ۳۰۰ طلبه در سطوح و رشته‌های مختلف در مدارس علمیه استان مشغول تحصیل هستند. به گزارش پایگاه خبری مکران؛ راضیه‌سلطان عباسی‌ندوشن، مدیر حوزه علمیه خواهران هرمزگان، عصر امروز در

مدیر حوزه علمیه خواهران هرمزگان از پذیرش بیش از ۳۰۰ طلبه جدید در سال تحصیلی ۱۴۰۵–۱۴۰۶ خبر داد و اعلام کرد: هم‌اکنون بیش از یک‌هزار و ۳۰۰ طلبه در سطوح و رشته‌های مختلف در مدارس علمیه استان مشغول تحصیل هستند.

به گزارش پایگاه خبری مکران؛ راضیه‌سلطان عباسی‌ندوشن، مدیر حوزه علمیه خواهران هرمزگان، عصر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه، با تشریح برنامه‌های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی این مجموعه اظهار کرد: پذیرش سال تحصیلی ۱۴۰۵–۱۴۰۶ با استقبال متقاضیان همراه بوده و بیش از ۳۰۰ نفر در سراسر استان برای ورود به حوزه‌های علمیه خواهران ثبت‌نام کرده‌اند.

وی با اشاره به شرایط ویژه استان هرمزگان و موقعیت راهبردی آن در تحولات اخیر افزود: امسال تصمیم گرفتیم آیین افتتاحیه سال تحصیلی را در جزیره قشم و در نزدیک‌ترین نقطه به تنگه هرمز برگزار کنیم تا ضمن تأکید بر نقش و جایگاه زنان در عرصه‌های اجتماعی، همبستگی و همراهی خود را با مدافعان کشور نشان دهیم.

مدیر حوزه علمیه خواهران هرمزگان با اشاره به برگزاری همایش سالانه «طلیعه حضور» گفت: این همایش با هدف تبیین هویت طلبگی، معرفی جایگاه اجتماعی بانوان و ترسیم چشم‌انداز علمی و تحصیلی طلاب جدید برگزار می‌شود.

عباسی‌ندوشن ادامه داد: پیش از برگزاری این همایش، دوره آموزشی «اربعین تعالی» در قالب ۴۰ ساعت آموزش مهارتی و معرفتی برای طلاب ورودی برگزار می‌شود و در پایان این دوره، همایش طلیعه حضور با حضور استادان، اندیشمندان و فعالان حوزه‌های علمی، فرهنگی و اجتماعی برگزار خواهد شد.

وی حضور مهمانان ویژه و برپایی نمایشگاه دستاوردهای مدارس علمیه استان را از دیگر برنامه‌های امسال عنوان کرد و افزود: حجت‌الاسلام والمسلمین غلامی، مدیرکل شبکه‌سازی و راهبری فرهنگی معاونت فرهنگی مرکز، از جمله مهمانان این برنامه بود. همچنین نمایشگاهی از دستاوردهای مدارس علمیه خواهران هرمزگان در حوزه‌های علمی، پژوهشی، فرهنگی، اقتصادی و مهارتی بانوان برپا شد.

توسعه رشته‌های تخصصی در حوزه علمیه خواهران هرمزگان

مدیر حوزه علمیه خواهران هرمزگان با اشاره به فعالیت مدارس علمیه در شهرستان‌های مختلف استان، از برنامه‌ریزی برای توسعه آموزش در مقاطع گوناگون خبر داد و گفت: در بندرعباس، علاوه بر فعالیت‌های آموزشی در سطوح مختلف، توسعه دوره متوسطه اول نیز در دستور کار قرار دارد.

عباسی‌ندوشن با بیان اینکه پذیرش در سطح دو حوزه علمیه خواهران بندرعباس به تشکیل دو کلاس منجر شده است، افزود: در سطح سه نیز استقبال خوبی صورت گرفته و متناسب با شمار پذیرفته‌شدگان، کلاس‌های آموزشی تشکیل خواهد شد.

وی درباره پذیرش سطح چهار اظهار کرد: در سومین دوره پذیرش این سطح، ۱۲ نفر به مرحله مصاحبه راه یافتند که تاکنون قبولی قطعی ۱۰ نفر مشخص شده و دو نفر دیگر در فهرست ذخیره قرار گرفته‌اند.

وی همچنین از تغییر رویکرد آموزشی در مقطع کارشناسی خبر داد و تصریح کرد: یکی از برنامه‌های مهم امسال، تقویت آموزش‌های گرایشی است تا طلاب از مراحل ابتدایی تحصیل، متناسب با استعداد و علاقه خود برای ورود به رشته‌های تخصصی کارشناسی ارشد آمادگی پیدا کنند.

مدیر حوزه علمیه خواهران هرمزگان با اشاره به ارائه ۱۸ رشته تخصصی در مقطع کارشناسی ارشد در سطح کشور گفت: طلاب از پایه سوم و ترم ششم، مطابق ضوابط آموزشی، برای انتخاب گرایش تخصصی آماده می‌شوند و امکان ادامه تحصیل در سطوح بالاتر را خواهند داشت.

عباسی‌ندوشن درباره رشته‌های فعال در استان نیز بیان کرد: در بندرعباس رشته‌های فقه و اصول، تفسیر، ادبیات عرب، کلام با گرایش امامت و اخلاق ارائه می‌شود. همچنین رشته کلام با گرایش مهدویت در رودان فعال است و امسال در مدرسه علمیه حضرت زینب(س) میناب نیز پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد رشته تربیت دینی کودک و نوجوان انجام شده است.

پذیرش ۳۲ دانشجو در رشته تربیت دینی کودک و نوجوان میناب

وی با تأکید بر اهمیت تربیت دینی نسل آینده گفت: تربیت کودکان و نوجوانان بر اساس سبک زندگی ایرانی ـ اسلامی می‌تواند در تحکیم بنیان خانواده و پرورش نسلی آگاه و مسئولیت‌پذیر نقش مؤثری داشته باشد.

عباسی‌ندوشن با اشاره به استقبال متقاضیان از این رشته در میناب اظهار کرد: حدود ۴۵ نفر برای تحصیل در رشته تربیت دینی کودک و نوجوان ثبت‌نام کردند که ۳۵ نفر از آنان پذیرفته شدند و پس از انجام مصاحبه، حدود ۳۲ نفر شرایط لازم برای ورود به دوره را کسب کردند.

تمرکز پژوهش‌های طلاب بر مسائل زن و خانواده

مدیر حوزه علمیه خواهران هرمزگان، تقویت فعالیت‌های پژوهشی و حرکت به سمت پژوهش‌های مسئله‌محور را از دیگر اولویت‌های این مجموعه دانست و گفت: تلاش می‌کنیم موضوع مقالات و تحقیقات طلاب بر اساس نیازهای واقعی جامعه، به‌ویژه مسائل مرتبط با زن و خانواده، انتخاب شود تا نتایج این پژوهش‌ها قابلیت استفاده در عرصه‌های اجرایی و اجتماعی را داشته باشد.

وی افزود: در سطح سه، بخش قابل‌توجهی از برنامه‌های آموزشی و تحصیلی به فعالیت‌های پژوهشی اختصاص دارد و طلاب سطح چهار نیز با تدوین رساله، مسیر فعالیت‌های علمی و تحقیقاتی خود را دنبال می‌کنند.

عباسی‌ندوشن با اشاره به تحصیل بیش از یک‌هزار و ۳۰۰ طلبه در مدارس علمیه خواهران استان خاطرنشان کرد: این طلاب در مقاطع و سطوح مختلف، از دوره‌های ورودی دیپلم تا سطوح تخصصی، مشغول تحصیل هستند.

افزایش شناسایی استعدادهای برتر به ۱۶ نفر

وی شناسایی، پرورش و حمایت از استعدادهای برتر را از برنامه‌های مهم حوزه علمیه خواهران هرمزگان برشمرد و گفت: در راستای ارتقای توانمندی‌های علمی و پژوهشی بانوان طلبه، برنامه‌های ویژه‌ای برای شناسایی و حمایت از طلاب مستعد اجرا شده است.

مدیر حوزه علمیه خواهران هرمزگان افزود: بر اساس ارزیابی‌های انجام‌شده، در این زمینه رشد ۱۶ درصدی گزارش شده است؛ به‌طوری‌که شمار افراد شناسایی‌شده از یک نفر در سال گذشته به ۱۶ نفر افزایش یافته است.

عباسی‌ندوشن در پایان با تأکید بر ضرورت تعامل و هم‌افزایی میان مدارس علمیه و مجموعه‌های فرهنگی و اجتماعی اظهار کرد: حوزه‌های علمیه خواهران در کنار رسالت‌های آموزشی و پژوهشی، توجه ویژه‌ای به نقش اجتماعی بانوان دارند و تلاش می‌کنند با تقویت تعامل، مطالبه‌گری و مشارکت اجتماعی، زمینه حضور مؤثرتر زنان را در عرصه‌های مختلف جامعه فراهم کنند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.