پانزدهمین یادواره شهدا و همایش بزرگ سنگرسازان بیسنگر با شکوه تر از هر سال برگزار شد
پانزدهمین یادواره شهدا و همایش بزرگ سنگرسازان بیسنگر با شکوه تر از هر سال
برگزار شد
به مناسبت هفته دفاع مقدس پانزدهمین یادواره شهدا و همایش بزرگ سنگرسازان بیسنگر سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان، به مناسبت هفته دفاع مقدس پانزدهمین یادواره شهدا و همایش بزرگ سنگرسازان بیسنگر این سازمان در محل تالار مؤسسه جهاد نصر در شهرستان جیرفت برگزار شد.
در این آیین معاون امور استاندار کرمان، فرمانده تیپ مهندسی رزمی خیبر جهاد سازندگی کرمان در دوران دفاع مقدس، فرمانده ناحیه مقدس بسیج سپاه شهرستان جیرفت، مسؤول آموزش عقیدتی سیاسی، قائم مقام رئیس، معاونان، مدیران، کارشناسان و کارکنان سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان، جمعی از مدیران کل جنوب کرمان و رؤسای دستگاههای اجرایی شهرستان جیرفت و خانوادههای معظم شهدا حضور داشتند.
یادواره شهدا با برنامههای متنوع فرهنگی هنری از جمله اجرای نمایش و برگزاری نمایشگاه عکس و آثار شهدای جهادگر سازمان همراه بود.
در پایان همایش بزرگ سنگرسازان بیسنگر با اهدای لوح سپاس از ۲۷ خانواده شهید جهادگر جنوب استان کرمان تجلیل به عمل آمد.
مسؤول عقیدتی سیاسی جهاد کشاورزی جنوب کرمان:
مهمترین ویژگی سنگرسازان بیسنگر ولایتپذیری بود
مسؤول آموزش عقیدتی سیاسی سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان گفت: مهمترین ویژگی جهادگران، سنگرسازان بیسنگر و ایثارگران ولایتپذیری بود.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان، حجتالاسلام سید محمد حسینی در پانزدهمین یادواره شهدا و همایش بزرگ سنگرسازان بیسنگر با گرامیداشت هفته دفاع مقدس اظهار داشت: در قرآن کریم آمده است «کسانی که دین خدا را یاری میکنند، خداوند نیز آنها را یاری میکند».
وی بیان داشت: در جنگ تحمیلی که ۳۴ کشور دنیا در مقابل ایران قرار گرفتند، رزمندگان با رشادت و دلاوری در دفاع از این مرز و بوم ایستادگی کردند و به خوبی مصداق این آیه شدند.
حسینی با اشاره به اینکه سخنی که تمام شهدا نسبت به آن مردم را سفارش میکردند، این بود که «امام را تنها نگذارید»، تصریح کرد: مهمترین ویژگی جهادگران، سنگرسازان بیسنگر و ایثارگران ولایتپذیری و مطیع بودن نسبت به امر ولایت بود.
وی افزود: در این دوران که دیگر از جنگ خبری نیست و دشمنان توان مقابله با ما را ندارند در تلاش هستند تا از راههای دیگر به کشور ضربه بزنند.
مسؤول آموزش عقیدتی سیاسی سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان عنوان کرد: باید در این زمان حساس گوش به فرمان مقام معظم رهبری باشیم تا دغدغههای ایشان را در امور مختلف رفع کنیم.
وی با اشاره به اینکه در بحث اقتصاد مقاومتی ریاست این سازمان به عنوان مدیر برتر شناخته شد، ادامه داد: همچنین این سازمان به عنوان دستگاه اجرایی برتر معرفی شد که نشان از فرهنگ مدیریت جهادی دارد.
فرمانده دوران دفاع مقدس:
رزمندگان جهاد گمنامترین افراد دوران دفاع مقدس بودند
فرمانده تیپ مهندسی رزمی خیبر جهاد سازندگی استان کرمان در دوران دفاع مقدس گفت: رزمندگان جهاد بیحاشیهترین و گمنامترین افراد در دوران طلایی دفاع مقدس بودند.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان، علی کارنما در پانزدهمین یادواره شهدا و همایش بزرگ سنگرسازان بیسنگر با گرامیداشت هفته دفاع مقدس اظهار داشت: از ابتدای انقلاب رزمندگان جهاد بیادعاترین، بیحاشیهترین و گمنامترین افراد در این دوران طلایی بودند.
وی بیان داشت: از زمانی که به فرمان امام خمینی جهاد سازندگی تأسیس شد، جهادگران کار خود را در مناطق محروم و روستاها آغاز کردند تا هنگامی که طبل جنگ زده شد، بیادعا، بدون نام و نشان و خالصانه در کنار ارتش و سپاه مقاومت کرده و حماسه آفریدند.
کارنما با اشاره به اینکه نخستین موشک در جنگ تحمیلی توسط جهادگران طراحی شد، تصریح کرد: بنیان مهندسی جنگ را جهادگران جنوب کرمان بنا نهادند.
وی افزود: در دوران طلایی هیچکس به فکر پست و مقام، مال و ثروت و دنیاطلبی نبود، بلکه همگی با سادگی و پاکی عمل میکردند، ای کاش ذرهای از پاکی دوران جنگ تحمیلی به آغوش کشور باز میگشت.
کارنما با ابراز تأسف از اینکه ما نتوانستیم، وارثان خوبی برای شهدا باشیم، عنوان کرد: اگر امروز کشور ما این چنین مقاوم ایستاده است به دلیل خون پاک شهیدان، ایثارگری جانبازان و فداکاری والدین و خانوادههای معظم آنها است.
فرمانده تیپ مهندسی رزمی خیبر جهاد سازندگی استان کرمان در دوران دفاع مقدس ادامه داد: با وجود کملطفیهایی که به جهاد سازندگی کردند و توفیق خدمت به مناطق محروم از جهادگران سلب شد، اما آنها همچنان مستحکم ایستاده و نمردهاند.
وی گفت: امروز بزرگترین پروژه کشاورزی کشور در سطح ۵۵۰ هزار هکتار توسط مؤسسه جهاد نصر در استانهای خوزستان و ایلام در حال اجرا است.
کارنما با اشاره به اینکه فاز اول آن ۵۱۲ هزار هکتار و فاز دوم آن ۲۳۸ هزار هکتار است، اضافه کرد: تاکنون از فاز اول این پروژه کشاورزی ۲۱۵ هزار هکتار اجرا شده است.
وی با بیان اینکه با اجرای این پروژه ۱۰ میلیون تن تولیدات کشاورزی به مناطق خوزستان و ایلام افزوده میشود، اظهار داشت: اجرای این طرح کشاورزی سالانه ۲ هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان سود کشاورزان این مناطق را از محل فروش محصولات تضمین میکند.
کارنما بزرگترین مزیت اجرای آن را جلوگیری از حاشیهنشینی و مهاجرت روستاییان ذکر و خاطرنشان کرد: ۳۰۰ هزار شغل اعم از حمل و نقل، صنایع بستهبندی، شهرکهای کشاورزی و … به صورت مستقیم و غیر مستقیم با اجرای این پروژه کشاورزی ایجاد میشود.
عضو هیئت مدیره مؤسسه جهاد نصر استان کرمان ادامه داد: پروژه پرورش ماهی در قفس نیز از مصادیق بارز اقتصاد مقاومتی است که با وجود ۵ هزار و ۸۰۰ کیلومتر سواحل شمالی و جنوبی و محدودیت آبهای شیرین در حال اجرا است.
وی تولید و اشتغال پایدار، توسعه صنایع غیرنفتی و ایجاد ۳۰ هزار شغل در مناطق شمال و جنوب را از جمله نتایج این پروژه دانست و بیان داشت: بر اساس این پروژه جهاد نصر باید تولید سالانه ۶۰ هزار تن ماهی، ۱۰ هزار تن ماهی خاویاری، ۱۰۰ تن استحصال خاویار و ۱۰ هزار تن میگو را بر عهده بگیرد.
معاون استاندار کرمان:
باید فکری برای لشکر بیکاران کرد/ تلاش در سنگر تولید تداوم خط انقلاب است
معاون امور عمرانی استاندار کرمان گفت: طبق توصیههای مقام معظم رهبری باید فکری برای لشکر بیکاران کرد.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان، مهندس ابوالقاسم سیفاللهی در پانزدهمین یادواره شهدا و همایش بزرگ سنگرسازان بیسنگر با گرامیداشت هفته دفاع مقدس اظهار داشت: جنگ در واقع امری منفور است که ثمرهای جز تخریب و نابودی منابع انسانی و طبیعی در بر ندارد.
وی بیان داشت: اما جنگ تحمیلی به دلیل ناخواسته بودن دفاعی شیرین و افتخارآمیز برای ایرانیان به شمار میرود و خاطره آن تا نسلهای آینده باقی و ماندگار است.
سیفاللهی تصریح کرد: پس از گذشت این همه سال از دوران دفاع مقدس افتخار میکنیم با همت و ایثار در مقابل دشمن متجاوز ایستادگی کردیم و به پیروزی دست یافتیم بر همین اساس هر ساله بزرگداشت آن را برگزار میکنیم.
وی دفاع مقدس را دوران خدمت بیمنت دانست و افزود: تأسیس جهاد سازندگی و پس از آن جهاد کشاورزی و جهاد نصر اتفاق بسیار خوبی بود که موجب تداوم سازندگی در سطح کشور شد.
سیفاللهی عنوان کرد: امروز به فضل الهی کشور ما از یک ثبات خاص برخوردار است و در امنیت کامل به سر میبرد و تمام اینها مرهون هدایتهای مدبرانه مقام معظم رهبری، خون شهدا و ایثارگری خانواده آنها است.
معاون امور عمرانی استاندار کرمان ادامه داد: طبق توصیههای مقام معظم رهبری باید فکری برای لشکر بیکاران کرد تا سبب ایجاد اشتغال و رونق اقتصاد در سطح کشور شود که نتایج مطلوبی در بر دارد.
وی با بیان اینکه تلاش در سنگر تولید تداوم خط انقلاب را در پی دارد، گفت: امیدواریم با تلاش جهادگران آینده بسیار روشنی برای استان کرمان و منطقه جنوب رقم بخورد.
سیفاللهی یکی از اقدامات مهم در دوره دولت تدبیر و امید را سرشماری نفوس و مسکن ذکر و خاطرنشان کرد: همگی باید کمک کنند تا این سرشماری با صحت و سلامت برگزار شود، زیرا آمار دقیق موجب برنامهریزی صحیح میشود.
فرمانده سپاه جیرفت عنوان کرد؛
حضور ۱۲ هزار نفر جیرفتی و عنبرآّبادی در دفاع مقدس
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان جیرفت گفت: ۱۲ هزار نفر از اهالی شهرستانهای جیرفت و عنبرآباد در دوران طلایی دفاع مقدس حضور داشتند.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان،حمیدرضا محمدی در پانزدهمین یادواره شهدا و همایش بزرگ سنگرسازان بیسنگر با گرامیداشت هفته دفاع مقدس اظهار داشت: ۳۱ شهریور ماه سال ۵۹ یک جنگ تمام عیار علیه کشور توسط صدام آغاز شد.
وی با اشاره به اینکه صدام در نخستین مصاحبه خود گفته بود «ادامه مصاحبه را سه روز بعد در ایران انجام میدهم»، بیان داشت: اما این جنگ ۹۴ ماه و ۱۷ روز به طول انجامید.
محمدی تصریح کرد: نخستین نیروهایی که پس از ارتش در جنگ حضور یافتند، نیروهای ژاندارمری ومردمی بودند که در قالب جهاد سازندگی سازماندهی شدند.
وی افزود: این جنگ منجر به شهید شدن ۲۱۹ هزار نفر، یک میلیون و ۳۵۰ هزار کشته عراقی، ۳۳۰ هزار جانباز، ۱۲۰ هزار جانباز شیمیایی، یک میلیون و ۷۰۰ مجروح عراقی، ۴۰ هزار آزاده، ۸۰ هزار اسیر عراقی و ۹ هزار و ۷۰۰ شهید گمنام شد.
محمدی عنوان کرد: از مجموع جمعیت ۳۲ میلیون نفری ایران در دوران دفاع مقدس ۹۲۰ هزار نفر در جبهههای حق علیه باطل حضور یافتند که ۱۲ هزار نفر آنان اهل شهرستانهای جیرفت و عنبرآباد بودند.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان جیرفت تعداد شهدای این شهرستان را ۴۹۵ نفر خواند و ادامه داد: نخستین ویژگی دوران طلایی دفاع مقدس فرماندهی جنگ توسط امام خمینی (ره) بود.
وی جنگ ایران را ناخواسته و تحمیلی دانست و گفت: ۴۴ کشور اعلام کردند که در این جنگ به صدام کمک کردند و تنها کشوری که از ایران حمایت کرد، سوریه بود.
محمدی تعداد شهدای بسیج دانشآموزی را ۳۶ هزار نفر و شهدای فرهنگی را ۵ هزار نفر ذکر و اضافه کرد: در آن دوران بحث اصلاحطلب و اصولگرا نبود و وحدت و انسجام خاصی بر کشور حاکم بود.
ارسال نظر براي اين مطلب مسدود شده است.