استاندار هرمزگان: سایت ۱۳ هزار هکتاری پرورش میگو در لنگه احداث می شود
فریدون همتی عصر شنبه در نشست صمیمانه با اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه شهرستانهای بندرلنگه، بستک، بندرخمیر، پارسیان اظهار داشت: معمول است که وزیران در سفر خود پروژهای را افتتاح کنند؛ وزیر فرهنگ و ارشاد فارق از افتتاح، نشست با هنرمندان و فرهیختگان را برنامهریزی کردند که ارزش بالاتری نسبت به آغاز به کار یک زیرساخت است.
وی تصریح کرد: شناختن مسائل پیرامون در تصمیم گیری در راستای ایجاد انسجام فرهنگی کشور تأثیرگذار است.
استاندار هرمزگان اذعان کرد: خردهها فرهنگها هستند که فرهنگ ایران را شکل میدهند به همین جهت ارزش جلسه را از یک افتتاح بالاتر میدانم.
همتی با بیان اینکه مطلقترین هنرمند خداوند متعال است، تشریح کرد: تمام امور زندگی انسان مبتنی بر هنر است کسی که هنرمند است این ارتباط را به شکل پر معنی درک میکنند و اشخاص فاقد هنر از محیط خود لذت خاصی را نمیبردند.
وی بیان داشت: آنچه که میتواند جامعه را در مسیر هدفمند پر نشاط جلو ببرد، هنر و فرهنگ است. جامعهای که از فرهنگ غنی برخوردارد است و همواره فرهنگ خود را ارتقا میدهد یک محیط مفرح برای تعالی و رشد را فراهم میکند.
همتی با بیان اینکه زیرساخت توسعه، فرهنگ است، عنوان کرد: باید کار کردن و نان حلال را در جامعه به عنوان یک فرهنگ بیان کنیم؛ موضوعی که جامعه ایران کمی در آن مشکل دارد و به کمک هنرمندان قابل حل است.
استاندار هرمزگان گفت: سرمایهگذاری در حوزه پرورش میگو، پرورش ماهی در دریا، توسعه بندرلنگه و پسکرانه برای او، گازکشی به منطقه و تکمیل کولیدور زمینی از جمله اقداماتی است که برای شهرستان بندرلنگه در نظر گرفته شده است.
همتی ادامه داد: در خصوص میگو استعدادهای خوبی در شهرستان بندرلنگه وجود دارد و طی دو سال آینده به قطب پرورش میگو در استان تبدیل خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه احداث سایت پرورش میگو ۱۳ هزار هکتاری برای شهرستان بندرلنگه در نظر گرفته شده است، تصریح کرد: اگر دولت ساخت این سایت را بر عهده بگیرد سالیان سال طول خواهد کشید به همین دلیل برآن شدیم که بخش خصوصی این سایت را احداث کند و به موازات آن تشکلات مردمی توانمند شوند تا با تکیه به مردم و بخش خصوص ۳۰ تا ۴۰ هزار شغل و ۸۰ هزار تن تولید میگو سالانه تولید شود و ۵۰۰ میلیون دلار صادرات غیرنفتی برای کشور و استان حاصل شود.
استاندار هرمزگان ادامه داد: علاوه بر آن سایتهای دو تا سه هزار هکتاری در دست اقدام است و تلاش بر این است که تا زمانیکه مردم محلی متقاضی هستند به آنها واگذار شود و ظرفیت پذیرش وجود دارد.
همتی تشریح کرد: به دنبال این هستیم که تمام تعاونیهای صیادی را در پرورش ماهی در دریا درگیر کنیم تا سرمایههای خورد خود را برای مشارکت بیاورند.
وی بیان داشت: در شرایط تحریم باید به دنبال مدلهای ابتکاری برویم تا از شرایط تحریم عبور کنیم و باید تفکر مدیرانی بر سرکار بیاید که به دنبال منابع نفتی و دولتی نباشیم
ارسال نظر براي اين مطلب مسدود شده است.