اوضاع سلامت کشور وخیم است،آموزش درسی جدی تر گرفته شود
اوضاع سلامت کشور وخیم است،آموزش درسی جدی تر گرفته شود
پس از شیوع کرونا ویروس در کشور و تصمیم به تعطیلی مدارس،سازمان صدا و سیما باهمکاری وزارت آموزش و پرورش اقدام به پخش برنامه های آموزشی از شبکه آموزش نموده است اما تعدد پایه ها و رشته های تحصیلی بسیار زیادتر از آن است که یک شبکه بتواند آنرا پشتیبانی نماید، لذا موجب گردیده است تا برنامه های آموزشی این شبکه نامنظم و ناکارامد گردد.
درشرایطی که مدافعان سلامت کشور با جانفشانی در تلاش هستند تا جان مردم را نجات دهند بجاست که مسئولین آموزش کشور موضوع آموزش را جدی تر گرفته و بصورت منظم تر و برنامه محورتر آن را انجام دهند.
ضرورت برنامه ریزی و آموزش دقیق تر دروس درپایه ها و رشته های مختلف تحصیلی و الزام آور بودن استفاده از برنامه های آموزشی با توجه به فرصت کم باقیمانده تا امتحانات نوبت دوم و ارزشیابی از آموخته های دانش آموزان صرفا با همین آموزش مجازی از طریق شبکه های بیشتر تلویزیونی که برنامه های آنها در شرایط فعلی از اولویت کمتری برخوردارند امکان پذیر است.
لذا پشنهاد میگردد تا:??
۱- سه شبکه به آموزش شش پایه ی مقطع ابتدایی بصورت منظم و در دو شیفت صبح و عصر بپردازد و آموزش همه ی دروس را تحت پوشش قرار دهد.
۲- یک شبکه به متوسطه اول اختصاص پیدا کند و در سه شیفت صبح هفتم، عصر هشتم، شب نهم به آموزش مستمر بپردازد
۳- یک شبکه به رشته علوم تجربی + ریاضی و فیزیک اختصاص پیدا کند و صبح به پایه دهم، عصریازدهم و شب دوازدهم آموزش مستمر بدهد
۴-یک شبکه به رشته ادبیات و علوم انسانی+ علوم ومعارف اسلامی اختصاص پیدا کند و صبح دهم،عصر یازدهم و شب دوازدهم آموزش مستمر بدهد
۵- چهار شبکه به آموزش هنرستانها بپردازد .به هر کدام از زمینه های تحصیلی (صنعت،خدمات،هنر،کشاورزی) یک شبکه در سه شیفت برای پایه های دهم ،یازدهم و دوازدهم اختصاص پیدا کرده و آموزش مستمر بدهد.
✅ ضرورت دارد تا مدارس در نقش خود بر تأکید و الزام آور بودن استفاده از آموزشهای مجازی عمل کنند و با پیگیری های مستمر نسبت به این مهم بهتر ظاهر شوند
محمد زارع زاده
روان شناس و مشاور تحصیلی
سرگروه مشاوران آموزش و پرورش استان هرمزگان
ارسال نظر براي اين مطلب مسدود شده است.