فرماندار قلعه گنج در جلسه ی کمیته ی برنامه ریزی این شهرستان خبر داد: افزایش ۲۸ درصدی اعتبارات و بودجه سال ۱۴۰۲ قلعه گنج نسبت به سال گذشته در کمیته ی برنامه ریزی

محمد فلاح کهن فرماندار قلعه گنج گفت :اعتبارات پروژه ها و طرح های عمرانی و توسعه ای شهرستان قلعه گنج از محل اعتبارات توازن و نفت واستانی و نماینده مجلس در سال ۱۴۰۲ مبلغ یکصدو پنجاه و یک میلیارد تومان مصوب شده است که نسبت به سال گذشته ۲۸ درصد افزایش یافته است. به گزارش
محمد فلاح کهن فرماندار قلعه گنج گفت :اعتبارات پروژه ها و طرح های عمرانی و توسعه ای شهرستان قلعه گنج از محل اعتبارات توازن و نفت واستانی و نماینده مجلس در سال ۱۴۰۲ مبلغ یکصدو پنجاه و یک میلیارد تومان مصوب شده است که نسبت به سال گذشته ۲۸ درصد افزایش یافته است.
به گزارش پایگاه خبری صبح مکران، وی خاطرنشان کرد: علاوه بر این اعتبارات پروژه های عمرانی از محل معادن استان و تبصره ها هنوز اعلام نشده و برای تکمیل پروژه ها از این طریق نیز اعتباراتی دریافت خواهیم کرد.
در اعتبارات پروژه های عمرانی و توسعه ای شهرستان قلعه گنج در کمیته ی برنامه ریزی قلعه گنج مصوب گردید به ترتیب ۳۴ میلیارد تومان در حوزه ی راهداری و حمل نقل عمومی و ۲۸ میلیارد تومان در حوزه ی جهاد کشاورزی قلعه گنج وبیش از ۶/۵ شش و نیم میلیارد تومان در حوزه ی اموزش و پرورش قلعه کنج و ۲۵۰ میلیون تومان در حوزه ی ترویج صنایع دستی و حصیری و ۱۴ میلیون تومان در حوزه ی آب و ۶ میلیارد تومان در حوزه ی برق از محل اعتبارات کمک های نماینده مجلس و اعتبارت توازن پرداخت خواهد شد.
خبرنگار: ادیب حیدری
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰