به گزارش پایگاه خبری مکران، «بیتاله برقراری»، مدیرعامل صندوق بیمه کشاورزان روستاییان و عشایر امروز هجدهم بهمنماه در نشست خبری با رسانهها گفت: «بیمههای اجتماعی حوزههای بسیار مهمی هستند که میتوانند آینده جمعیت را رقم بزنند. ازاینرو کسانی که تولیدکننده و کشاورز و روستایی بودند باید بیمه میشدند. افرادی که در این صندوق بیمه هستند خدماتی را دریافت میکنند که یکی از آن خدمات دریافت مستمری بازنشستگی است». وی افزود: «در این صندوق مستمری ازکارافتادگی و مستمری بازماندگان نیز پرداخت میشود».
مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر با اشاره به درمان روستاییان گفت: «درمان توسط بیمه سلامت صورت میگیرد و پایه درمان تکمیلی هم داریم که برای مستمریبگیران فراهمشده است و همه مستمریبگیران سال آینده تحت پوشش بیمه تکمیلی قرار میگیرند.» وی افزود: «ما به سمت کفایت مستمری ارائه کیفیت خدمات در صندوق حرکت میکنیم». برقراری ادامه داد: «عیدی امسال حداکثری که میتوان پرداخت کرد یکمیلیون و ۲۵۰ هزار تومان است که این رقم باید تصویب شود اما یکمیلیون تومان قطعی است و به سطح یک ما پرداخت میشود.»
مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر ادامه داد: «مهمترین مؤلفه این است که بر اساس سطوح درآمدی دوسوم حق بیمه را دولت پرداخت میکند. در این صندوق سهم کارفرما را دولت پرداخت میکند و با این شیوه از جامعه هدف کشاورزان و روستاییان و عشایر حمایت میکند. وی ادامه داد: ما به سمت عدالت اجتماعی حرکت میکنیم یکی از این راهها گسترش بیمههای اجتماعی است و با استقرار دولت سیزدهم اقدامات مؤثری صورت گرفته است».
برقراری ابراز کرد:« در سالگرد پیروزی انقلاب سیاسی ۴۵ اقدام مهم و راهبردی را انجام دادهایم و این اقدامات باهمت همکاران بنده صورت میگیرد. اولین اقدام، برنامه راهبردی مبتنی بر نگاه بیمهای و محاسبات بیمهای صورت گرفته است و این میتواند از چالشهای پیش روی صندوق جلوگیری کند». وی یادآور شد:« حدود ۸۰۰ هزار نفر بیمهشده در دو سال گذشته جذب داشتهایم و این کار مهم و ارزشمندی است. این میزان معادل ۶۴درصد عملکرد دولتهای یازدهم و دوازدهم است». برقراری ادامه داد: «ما توانستهایم ۲۲هزار فقره وام پرداخت کنیم و در بودجه صندوق بیمه اجتماعی شاهد رشد ۱۶۵ درصدی بودهایم که این روند بسیار مطلوبی است». وی با اشاره به آمار زنان بیمهشده گفت:« در پوشش بیمه اجتماعی زنان توانستهایم ۴۲درصد رشد داشته باشیم و در این دولت این میزان رشد خوبی را شاهد بوده است». وی با اشاره به افزایش سطوح درآمدی در صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان گفت ما هم در سال گذشته و هم امسال شاهد رشد ۶۰ درصدی در سطوح درآمدی بودهایم. برقراری با اشاره به بیمه شدن زنان خانهدار غیر شاغل دارای سه فرزند نیز گفت در ماده ۲۱ قانون جوانی جمعیت و حمایت از خانواده به این موضوع اشارهشده است پیگیریهای بسیاری را برای اجرای آن انجام دادهایم اما قرار است سال آینده یکهمت برای تحت پوشش قرار دادن زنان غیر شاغل روستایی دارای سه فرزند اختصاص یابد.
هرمزگان، رتبه اول کشوری در حوزه نرخ رشد بیمهشدگان
«محمدعلی دشوارگر»، مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر استان هرمزگان ضمن تبریک ایامالله دهه مبارک فجر و مبعث رسول اکرم (ص) گفت:« صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر، یکی از چهار صندوق بیمهای دولتی کشور است که در حوزه برقراری مستمریهای بازنشستگی، ازکارافتادگی کلی و بازماندگان بهعنوان سه خدمت اولویتدار و مهم در حال ارائه خدمت است. تفاوت این صندوق با سایر صندوقها این است که صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر، اختیاری بودن آن است، در صندوقهای دیگر بیمهشدگان بهواسطه یک رابطه کار و کارفرمایی یا یک رابطه شغلی که بین بیمهشده و کارفرما {در اصطلاح کاری کارگر و کارفرما یا مستخدمین رسمی دولت} وجود دارد این است که دو طرف مکلف به پرداخت حق بیمه هستند. اما تعداد زیادی از افراد در جامعه وجود دارند که یا خود مالک یا بدون داشتن یک کارفرما در حال گذران زندگی و استفاده از مشاغلی که تعریفشده هستند و کارفرمایی ندارند که حق بیمه برایشان تعریف و پرداخت شود که این موضوع بعد از انقلاب اسلامی، مدنظر قرارگرفته و بهعنوان یک موضوع اولویتدار در راستای اینکه نظام به دنبال کمک در قالب نظام حمایتی است نیز مردم را به سمت بیمهای که قابل پیش بینی تر و برنامهریزیتر هدایت کند، به همین دلیل صندوق بیمه روستاییان و عشایر شکل گرفت».
دشوارگر با اشاره به اینکه در طی ۱۸ سال فعالیت این صندوق، قریب به یکمیلیون بیمهشده و ۱۹۲ هزار نفر مستمریبگیر در کشور است، اضافه کرد:« شمار بیمهشدگان تقریباً ۳۴ هزار نفر و ۷۰۸ خانوار مستمریبگیر در استان هرمزگان وجود دارد که در واقع این افراد نزدیک به ۱هزار و۵۰۰ نفر مستمریبگیر صندوق هستند».
وی بابیان اینکه ۶۰ کارگزاری صندوق بیمه روستاییان و عشایر در استان هرمزگان مشغول فعالیت هستند، گفت:« هرمزگان یکی از استانهایی است که تعداد روستاها با شهرها تقریباً برابر شده و بهواسطه پراکندگی روستاهای استان، امور اجرایی صندوق بیمه روستاییان و عشایر بهصورت برونسپاری انجام میشود. بهطورکلی، گستردگی کارگزاریها را بهطوری در استان توزیع کردهایم که افرادی که متقاضی گرفتن خدمت هستند با کمترین زحمت و بدون مراجعه به مرکز استان یا مراکز شهرستانها خدمت دریافت کنند.
مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر استان اضافه کرد:« در سال جاری، شمار صیادان بدون هویتی که مشغول فعالیت هستند در استان بالا بوده و درحالیکه در تقسیمبندی سازمان بنادر و دریانوردی قرار نمیگرفتند، سازمان شیلات کشور به آنان مجوز نمیدادند؛ با همکاری استانداری، اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی، این اتفاق مهم رقم خورد و طی شش ماه اول سال جاری، ۱هزار و ۲۳۴ نفر از این عزیزان مجوز صید دریافت کردند و در صندوق بیمه روستاییان و عشایر بیمه شدند. درواقع، تحت پوشش خدمات صندوق درآمدند که به دنبال فرهنگسازی این قضیه در کل کشور هستیم».
دشوارگر ادامه داد:« استان هرمزگان در ششماهه اول سال، رتبه اول کشوری را در حوزه نرخ رشد بیمهشدگان فعال کسب کرده، از طرفی، یک رشد ۹۷ درصدی در پوشش بیمه در مناطق محروم استان را رقم زدیم. همچنین رتبه اول کشوری را در سهماهه متوالی در تابستان کسب کردهایم. بهطورکلی، ۲-۳ سالی است که استان هرمزگان توانسته از رتبههای پایین کشوری دیگر خود را جدا کند و در بحث ضریب وفاداری { یکی از شاخصههای مهم در ارزیابی درواقع بیمهای است} بیمهشدگان استان، بالای قریب به ۸۸ درصد و نیم حق بیمه خودشان را پرداخت میکنند».
ارسال نظر براي اين مطلب مسدود شده است.