ایده های برتر استارت آپ سلامت در دانشگاه علوم پزشکی جیرفت شناخته شدند
ایده های برتر استارت آپ ویکند سلامت در دانشگاه علوم پزشکی جیرفت با حضور ۱۲۰ شرکت کننده برگزار شده بود، شناخته شدند.
به گزارش پایگاه خبری مکران، معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت کرد: حدود ۱۲۰ شرکت کننده از دانشگاه های علوم پزشکی کرمان، دانشگاه علوم پزشکی بم، دانشگاه علوم پزشکی جیرفت ، دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی کرمان و آموزش و پرورش استان کرمان در این استارت آپ شرکت داشتند.
مطهره فرامرز پور با بیان اینکه تیم زخم پوش گستر با ایده پانسمان گیاهی نانویی برای درمان زخم بستر ایده اول این استارت آپ شد ادامه داد: تیم هلف متد، با ساخت اپلیکیشن آموزشی مبتنی بر بازی و پک های هدیه پیرامون بلوغ و بحران های آن به عنوان ایده برتر دوم شناخته شد و تیم سینوهه با طراحی نرم افزار هشدار دهنده و کاهنده خطاهای پرستاری هم ایده سوم این استارت آپ شد.
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت اضافه کرد: دانشگاه علوم پزشکی جیرفت برای اولین بار میزبان رویداد ملی استارتاپ ویکند سلامت طی دیروز و امروز بود.
وی یادآور شد: استارتاپ ویکند، یک رویداد آموزشی- تجربی (Experimental Education) با متد بین المللی است که با هدف تبدیل ایده به کسب و کار از طریق مشاوره و مربیگری اجرا می شود.
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت گفت: رویداد ملی استارتآپ ویکند سلامت جیرفت با هدف ارائه و حمایت از ایدههای نوآورانه و مبتنی بر کارآفرینی در زمینه سلامت فرد و جامعه توسط دانشکده پرستاری و مامایی جیرفت برگزار شد.
وی محورهای اصلی این رویداد را پرستاری (خود مراقبتی، مراقبت از گروه های آسیب پذیر، مراقبت در دوران قرنطینه در بیماری های واگیر، طب مکمل، پیشگیری، بازتوانی و نوتوانی، مامایی ( سلامت مادرباردار، جنین و نوزاد، بهداشت باروری، دوران یائسگی، سلامت جنسی، پیشگیری، بازتوانی و نوتوانی)، نانو، دیجیتال، هوش مصنوعی، شبیه سازی، بیمارستان های مجازی، سلول های بنیادی، بیوتکنولوژی، مهندسی ژنتیک، مهندسی بافت (فیزیولوژی و ایمونولوژی در بخش سلامت) صنایع غذایی، دارویی و آرایشی و بهداشتی برشمرد.
فرامرزپور اظهار کرد: در روز دوم کارگاههای آموزشی در خصوص آشنایی با مدل کسب و کار، اعتبارسنجی ایده و ارائه نهایی برگزار شد.
ارسال نظر براي اين مطلب مسدود شده است.